Reading + visualisatie

Waarom zou je een reading doen en wat is het eigenlijk?

Reading is natuurlijk Engels voor lezing en dat is het: een lezing van energie. Zonder oordeel en interpretatie.

Alles is energie. Dat is gewoon een kwestie van natuurkunde. Albert Einstein zei het al en hij wist echt wel waar ie het over had..

Mensen, dieren, planten, de sterren, alles is energie. Het universum is een niet te bevatten zo groot energieveld waarin alles en iedereen met elkaar is verbonden. Ieder mens heeft een eigen energieveld om zich heen, een aura. Dit is voor de meeste mensen niet zichtbaar met het blote oog, maar vaak wel waarneembaar. Zo kan iemand bijvoorbeeld zeggen dat het goed gaat, maar kun je op een bepaalde manier weten of voelen dat dit niet klopt. Of je een aura nou wel of niet ziet, het is net zo reëel als de fysieke werkelijkheid.

Een aura bestaat uit verschillende lagen, stromen en punten. In de aura ligt een schat aan informatie: je eigen emoties, patronen, je kwaliteiten, maar ook de energie van anderen. Of zaken die je hebt meegekregen uit je familielijnen, zoals bijvoorbeeld een diepe angst om te falen of een sterk oordeel op religie.

Klanten die bij mij een reading hebben gedaan, kwamen met o.a. de volgende vragen/kwesties:

  • ”Ik ervaar de laatste tijd een gevoel van onrust. Geen idee waar het vandaan komt, maar ik raak het niet kwijt.”
  • ”Ik kom maar niet verder in mijn werk, alsof iets me tegenhoudt, maar wat?”
  • ”Ik heb moeite om voor mezelf op te komen. Voor een ander kan ik dat wel, maar niet voor mezelf..”
  • ”De laatste tijd voel ik me ineens heel onzeker over mijn werk. Waar komt dat nu vandaan?”
  • ”Ik moet een beslissing nemen over iets en dat lukt me niet. Ik snap niet waarom ik dit zo lastig vind.”
  • ”Ik ervaar een fysieke pijn waar geen enkele fysieke verklaring voor is”.

Met een reading kijk ik dus naar deze kwesties op energetisch niveau. Overigens is het zo dat ik alleen maar kan waarnemen wat jij wilt laten zien. Misschien is dat een geruststelling:)

Tijdens een reading komt de informatie naar boven die op dat moment belangrijk voor jou is. Als ik dezelfde persoon ’s ochtends een reading geef en ’s avonds weer, krijg je twee keer (deels) andere informatie. En als twee personen gelijktijdig kijken naar de energie van één en dezelfde persoon, krijg je ook twee verschillende terugkoppelingen. Net zoals dat gebeurt wanneer je twee mensen vraagt te kijken naar een schilderij of een boom of een foto..

‘Heerlijk, ik heb net je visualisatie gedaan!
Precies wat ik nodig had: ontspanning en vertrouwen.
Fijn om te hebben, op maat, precies goed voor mij. Ik ga hem nog wel eens vaker doen. (als t even niet weet). Ik voel nu al de rust die ook de reading geeft. Het krampachtige is er af. Dat klopt ook precies!
De rust die ik langzamerhand in m’n leven heb.
Lieve Corry, ben er erg blij mee. Bedankt!”

Saskia, zelfstandig ondernemer

Hoe het werkt

Ik stem me af op jouw energieveld en de informatie wordt omgezet in beelden, woorden of gevoelens. Ik maak wezenlijk contact en kijk zonder oordeel naar de informatie die vervolgens doorkomt.  Ik weet van tevoren nooit hoeveel informatie er komt en laat het gebeuren.

Ik koppel terug wat ik heb waargenomen, ik geef geen interpretatie. Dat is aan jou, want het gaat tenslotte om jou. Het is veel interessanter wat de informatie met jou doet en wat het bij jou oproept. En hoe het je verder kan helpen.

Soms is de informatie verrassend, misschien had je iets anders verwacht. Soms is het de bevestiging die je net nodig had. Het is de kunst om verwachtingen los te laten en te vertrouwen op dat wat zich aandient. Dat gebeurt namelijk niet voor niets…

Voor de duidelijkheid: het is geen toekomstvoorspelling of iets dergelijks en ik geef geen advies, slechts inzicht. Soms kunnen mensen de informatie direct plaatsen en soms blijkt pas na maanden: ”aha, dat ging hierover.”

Jij hoeft niet zoveel te doen, behalve dit: je stuurt me jouw vraag of kwestie en na ontvangst van jouw betaling ga ik hiermee aan de slag. Ik stem me af op jou en je vraag en je krijgt per mail de terugkoppeling. We zien of spreken elkaar dus niet, ik reserveer voor het geheel een half uur en daarom noem ik dit een mini-reading. Het is overigens fijn als je een recente foto meestuurt. Ik zal niet de foto lezen, maar dit helpt mij gewoon om de reading te doen.

Daarnaast ontvang je een speciaal op jou afgestemde visualisatie als audiobestand. Het is dus een korte reading plus een voor jou op maat gemaakte oefening. Die je zo vaak kan doen als je wilt. Een visualisatie kan je net als een reading belangrijke inzichten geven, daarnaast ervaren de meeste mensen het als heel ontspannend. Altijd fijn toch?

Heb je geen specifieke vraag, maar ben je gewoon benieuwd en wil je graag eens een reading ontvangen? Dan kan natuurlijk ook!

Jouw investering:

EUR 55,- incl. BTW.