Bars sessies

Een Bars sessie is een vorm van healing die langzamerhand bij steeds meer mensen bekend raakt. Daarom benoem ik het expliciet als één van de healing methodes die ik in mijn werk gebruik.

Het is afkomstig uit Access Consciousness®, dat uit de VS komt en is ontdekt en ontwikkeld door Gary Douglas. Bij Access Consciousness® gaat het om het vergroten van het bewustzijn, toegang krijgen tot je hele bewustzijn. Access Bars sessies vormen de fundatie van Access Consciousness®.

Bars zijn punten op je hoofd die een schat aan informatie bevatten. Denk aan alle ideeën, gedachten, overtuigingen, beslissingen, opvattingen die je ooit hebt gehad. Dit ligt allemaal energetisch opgeslagen in 32 punten op je hoofd die overeenkomen met allerlei aspecten/gebieden van het leven, zoals gezondheid, communicatie, relaties, geld, creativiteit. Doorgaans werken deze punten in het dagelijks leven als een belemmering, omdat we al deze informatie als ”de waarheid” zijn gaan zien en alles vanuit dit perspectief waarnemen. Maar is dat wel zo? Vandaar de benaming ”bars” (Engels voor tralies).

Energetische reset

Tijdens een Bars healing sessie lig je ontspannen op een massagetafel en worden die 32 punten zachtjes aangeraakt. Op deze manier gaat de energie tussen al die punten stromen en dat is wat energie wil: vrij stromen. De vastgezette energie gaat weer stromen, blokkades worden opgeheven. De elektromagnetische lading van al die gedachten, overtuigingen e.d. wordt door de aanraking losgelaten. Dat wat jou niet langer dient en dat wat je bereid bent los te laten, verdwijnt. Dit resulteert in meer rust en ruimte in je hoofd. Je kan het enigszins vergelijken met het opschonen van een harde schijf van je pc: daar draaien soms op de achtergrond, zonder dat je het direct merkt, allerlei programma’s die je pc vervuilen en waar je uiteindelijk last van krijgt.

Een Bars healing sessie zorgt op z’n minst voor een fijn, ontspannen gevoel. Het verschilt per persoon wat je ervan merkt en of dat na 1,2 of 3 sessies is. Het kan ook helpen bij stress gerelateerde klachten, problemen met slapen en concentratie, hoofdpijn, vermoeidheid, piekeren, onzekerheid, emoties en meer. Het is geschikt voor iedereen, ik combineer healing met coaching, want het één gaat niet zonder het ander wat mij betreft.

Wil je kennismaken met Bars healing? Je bent welkom! Vul onderstaand formulier in dan neem ik contact met je op.

Omdat ik ga voor duurzame verandering en graag samenwerk met gemotiveerde cliënten die dat ook willen, werk ik niet met losse sessies. Een sessie kan zeker veel doen, wil je echter resultaat voor de lange termijn, dan is toch meer nodig. Zoals de kwesties of problemen waarmee je te maken hebt ook niet in één keer zijn ontstaan, kost het ook tijd om hier effectief aan te werken. Een kort traject van 3 sessies van 1,5 uur kost EUR 440,- excl. BTW. Je kan altijd sessies bijboeken als je dat wilt.