Gratis ophelderingssessie

Je hebt helder dat je tot nu toe niet bepaald trouw aan jezelf bent geweest en dat je daar per direct een eind aan wil maken. Maar ja, hoe dan? Waar begin je?

Het is handig om eerst duidelijk te hebben wat je tot nu toe in de weg heeft gezeten, waarom het lastig voor je is om echt voor jezelf te gaan staan. Daar kan deze ophelderingssessie je bij helpen.

Sowieso is het niet gek om bij dit proces, van jezelf aanpassen en inhouden en verstoppen naar staan voor wie je bent & trouw zijn aan je ware zelf, hulp te vragen. Want het is echt een proces dat tijd kost, een aandacht en energie. En soms is het gewoon fijn iemand te hebben die met je meeloopt in je proces, je een spiegel voor kan houden, kan motiveren etc.

Een ophelderingssessie is niet helemaal vrijblijvend, d.w.z.: we gaan niet een half uurtje gezellig zitten kletsen. Ik vraag je om je goed voor te bereiden middels een vragenformulier. Zo kunnen we gericht het gesprek aangaan en onze tijd zo effectief mogelijk benutten.

Als dit jou aanspreekt, als je echt klaar bent voor verandering, dan nodig ik je van harte uit voor een ophelderingssessie. Stuur me een mail of vul onderstaand formulier in.