Individueel jaartraject thuiskomen in jezelf

Voor wie intensief en consequent wil werken aan persoonlijke ont-wikkeling, bied ik dit verander- en ontwikkeltraject van een jaar. De rode draad in dit traject is meer in verbinding zijn met jezelf, tot jouw kern komen. Want dat is altijd de basis: een goede verbinding met jezelf. Wanneer die (even) niet zo sterk of helder is, zit er ruis op de lijn. Denk bijvoorbeeld aan belemmerende gedachten en hardnekkige, zich herhalende patronen, onverwerkte emoties, opgepikte energie van anderen, onverwerkte stress. We gaan samen onderzoeken wat je wilt, wat je nu nog tegenhoudt en dit opruimen, zodat je meer helderheid, innerlijke rust maar ook meer energie en bezieling gaat ervaren.

Ik werk sterk lichaamsgericht, dus je leert ook hoe je meer in je lijf komt en hoe je bewuster met jouw eigen energie kunt omgaan. Want dat is nodig om eer in verbinding te zijn met jezelf. In mijn coaching combineer ik altijd nuchtere, praktische coaching met diepgaand energetisch werk. Ik kijk naar het totaalplaatje, dus naar de samenhang tussen fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Alles is immers met elkaar verbonden en alles is energie. Ik onderzoek waar jouw energie minder goed stroomt en wat daar de reden van is, om vervolgens gericht te werken aan het oplossen van deze blokkades.

Net als in het kortere traject van 3-4 maanden, werken we in dit jaartraject aan het thuiskomen in jezelf. Dit traject is geschikt voor wie weet van zichzelf dat hij/zij een stok achter de deur nodig heeft en wie consequent wil werken aan meer bewustzijn. En voor wie nieuwsgierig is wat er nog meer te ontdekken is en

Als je jezelf herkent in één of meerdere van onderstaande vragen of kwesties, kan dit traject interessant voor je zijn:

 • Je leeft voornamelijk vanuit je hoofd: je denkt en piekert veel. Je hoofd kan je soms goed in de weg zitten, je wil meer rust in je hoofd.
 • Je wil je intuïtie graag verder ontwikkelen. Je staat niet echt in contact met je intuïtie of je luistert er niet/onvoldoende naar. Regelmatig denk je achteraf: ”Ik had al zo’n gevoel, had ik nou maar…zus of zo gedaan”.
 • In de loop der tijd ben je wat verwijderd geraakt van je gevoel. Terwijl je misschien juist heel gevoelig bent.
 • Je doet de dingen die je moet doen en dat doe je min of meer op de automatische piloot. Je handelt vooral vanuit wilskracht. Daar heb je veel van en je bent een echte doorzetter, maar het kost je veel energie.
 • Je hebt het nodige meegemaakt en niet (altijd) (voldoende) de tijd genomen om dit te verwerken.
 • Je hebt last van angst, van stress en spanningsklachten.
 • Je hebt het gevoel niet verder te komen, in cirkeltjes rond te draaien en kunt dit niet verklaren.
 • Je bent perfectionistisch en erg streng voor jezelf.
 • Je bent vaak moe en hebt weinig energie.
 • Goed voor jezelf zorgen is voor jou lastig: je grenzen bewaken en goed met je energiehuishouding om gaan.
 • Plezier en zingeving in je werk en privé vind je belangrijk, maar je ervaart dat steeds minder.
 •  Je doet eigenlijk te weinig waar je hart echt sneller van gaat kloppen. Maar wat wil je dan precies? Geen idee.. maar dat je het anders wil, staat vast.
 • Dat er meer is tussen hemel en aarde hoef ik jou niet te vertellen. Je bent hier nieuwsgierig naar en wilt hier meer van weten.
 • Je bent eraan toe om bewuster te gaan leven en werken. Je bent er klaar voor om structureel voor langere tijd te werken aan je algehele welzijn, gezondheid en bewustzijnsontwikkeling.

“Your vision will become clear only when you can look into your own heart. Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes” – Carl Gustav Jung

Je krijgt een jaar lang individuele begeleiding bestaande uit praktische coaching en diepgaand energetisch werk. Een maatwerk traject helemaal afgestemd op jouw vragen en wensen.

Je krijgt in totaal 12 sessies: 11 maandelijkse sessies van 1,5 uur en één hele dag 1-op-1 training en coaching waarin we werken aan jouw persoonlijke thema’s en doelen. Ik gebruik verschillende soorten methoden en en technieken, het is maar net wat nodig is en op dat moment het beste past. Ook wandelsessies in de natuur behoren tot de opties. De energetische sessies helpen om blokkades op te sporen en op te lossen en je energie goed te laten stromen, maar ook om hoofd en lijf tot rust te brengen. Doorgaans worden deze sessies als zeer ontspannend ervaren.

Daarnaast krijg je diverse oefeningen en toegang tot diverse audio en video bestanden (in totaal zo’n 12 uur aan materiaal) die je ter ondersteuning kunt gebruiken tijdens jouw reis naar meer verbinding met jouw essentie. Naast elke maand dus een sessie, zie het als maandelijks onderhoud aan jouzelf. Voor je persoonlijke ontwikkeling en algehele welzijn.

Disclaimer: dit traject is niet voor iedereen geschikt.

Zo is het nu eenmaal. Het is bedoeld voor degenen die echt werk willen maken van het vergroten van hun bewustzijn en niet bang zijn om de diepte in te gaan en verantwoordelijkheid te nemen. Het is bijvoorbeeld ook heel geschikt voor leidinggevenden, trainers, coaches, docenten, hulpverleners, dienstverleners die bewuster willen leven en werken, die hoofd, hart en buik met elkaar durven verbinden.

De investering voor dit traject bedraagt EUR 2995,-

Je kan het bedrag in termijnen betalen.

Denk je dat dit traject bij jou past, neem dan contact met me op voor een kennismaking.