Individueel traject Van dwalen naar stralen!

Dit traject is intensief en geschikt voor jou als je echt aan de slag wilt. Je wilt eindelijk eens die ”oude shit” opruimen en in contact wilt komen met wie jij werkelijk bent. Voorbij het masker, de angsten en alle bullshit. Jawel, dat lees je goed.

Dat betekent dat je echt ”aan de bak” gaat en stappen zult zetten om af te rekenen met alle onwaarheden en belemmeringen om jouw ware natuur, je echte jij, te herontdekken. Om het vuur in jou weer volop te laten branden.

Voor wie is dit traject geschikt?

 • Jij weet als geen ander dat het leven niet alleen maar over rozen gaat. Je bent sterk, want hé, still standing! (je weet wel, dat nummer van Elton John?). Hoewel je er niet dagelijks mee bezig bent, zit er misschien nog wat oud zeer in de weg… En dat heeft toch invloed op je, al heb je dat misschien niet eens door.
 • Emoties vind je maar lastig. Hoe zorg je dat je ze niet onderdrukt maar er ook niet door wordt overspoeld?
 • Je bent soms onzeker, afwachtend en je twijfelt regelmatig aan jezelf. Je zou graag meer zelfvertrouwen willen ervaren en jezelf meer willen laten zien en horen.
 • Je wil minder leven vanuit ideeën over wat moet en hoort en wordt verwacht en meer vanuit jouw eigen verlangens en behoeften. Zonder egoïstisch te worden, want dat ben jij niet.
 • Je hebt het gevoel dat je nu niet de beste versie van jezelf bent en niet alles uit het leven haalt. Je komt maar moeizaam vooruit. Je hebt het gevoel dat je jezelf wat bent kwijt geraakt.
 • In het contact met anderen durf je jezelf niet helemaal te laten zien. Je vindt dit lastig en zet vaak een masker op. En dat mag nu wel eens af.
 • Je weet vaak heel goed wat anderen nodig hebben en bent zorgzaam. Maar echt goed voor jezelf zorgen en voor jezelf opkomen, gaat je niet zo makkelijk af.
 • Je zou kunnen zeggen dat je vuur wat is  gedoofd en je wilt het graag weer laten vlammen!
 • Je hebt genoeg van het vechten, het geworstel en gehannes.
 • Je bent enorm toe aan meer lichtheid, aan lol, plezier, lekker gek doen. Je wilt de vrolijke, avontuurlijke, speelse jij herontdekken! Want die is er nog steeds…alleen wat verstopt. Joehoe, kom maar op!
 • Je kan het aan om eens kritisch te kijken naar wat je beweegt en wat je tegenhoudt.
 • Je bent bereid te investeren in jezelf met tijd, aandacht en geld.

Wat gaan we precies doen in dit traject?

Dat is voor iedereen anders, want dit is een maatwerk traject, afgestemd op jouw behoeftes en wensen. Van tevoren hebben we een gesprek om te kijken of dit aanbod bij je past. Ik vraag ik je een intakeformulier in te vullen zodat ik weet waar jouw belangrijkste vragen liggen en wat het resultaat is waar we naartoe gaan werken. Want jij bepaalt natuurlijk welke doelstellingen je wilt behalen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk:)

De reis naar binnen

Dit zal in elk geval een belangrijk onderdeel zijn van het traject. Het uitgangspunt bij mijn manier van coaching, is dat alles wat je nodig hebt in jou aanwezig is. Alles wat je hebt meegemaakt (herinneringen, situaties etc.), leuk en minder leuk, slaat zich op in je lichaam. Vervelende gebeurtenissen roepen vaak heftige emoties op. Als je het lastig vindt om hiermee om te gaan, kunnen zich op den duur blokkades vormen in je systeem. Er ontstaat een disbalans in de energie. Dit kan zich op verschillende manieren uiten: je zit niet lekker in je vel, zit veel in je hoofd, kan moeilijk beslissingen nemen, weet niet wat je echt wilt, je laat jezelf niet zien, lichamelijke klachten zoals moeheid, hoofdpijn etc. en het kan zelfs tot ziekte leiden.

Het goede nieuws is dat jij zelf iets kan doen aan die blokkades! Om weer in contact te komen met jouw ware zelf en om voorbij alle angsten en oordelen en blokkades te komen, is het nodig dat je je blik naar binnen werpt. Want binnenin jou liggen de antwoorden die je zoekt. Door de reis naar binnen te maken krijg je helderheid over wat er in jou leeft, wat aandacht vraagt. Dit kan je veel bruikbare informatie opleveren!

Menselijk gedrag wordt namelijk vooral gestuurd vanuit ons onbewuste. Daar vinden we datgene dat ons drijft, maar ook wat ons tegenhoudt en in de weg zit. Hier komen we met ons hoofd niet bij, daarvoor hebben we ons lichaam nodig. Dat biedt ons een schat aan informatie. We zullen diverse oefeningen doen om deze reis naar binnen te maken. Wat trouwens ook heerlijk ontspannend is!

”The only journey is the one within” – Rainer Maria Rilke

We gaan dus samen aan de slag om blokkades op te sporen en op te lossen. Wat is het nu dat je tegenhoudt en hoe kun je dat veranderen? Welke ”oude shit” zit je nog in de weg?

Ook gaan we kijken naar jouw levensverhaal en in hoeverre je jezelf daardoor negatief laat beïnvloeden: welk verhaal heb jij jezelf tot nu toe verteld en klopt dat wel? We gaan niet al te veel stilstaan bij het verleden maar vooral focussen op het positieve en hoe je dat kunt gebruiken in het heden en de toekomst. Indien nodig gaan we je situatie als het ware herschrijven. Want ja, dat kan! En op die manier ruimte maken voor het nieuwe, dat wat echt bij jou hoort en past.

Het traject

Dit traject is een combinatie van praktische coachingsgesprekken enerzijds en energetisch werk anderzijds. Zo verweef ik bijvoorbeeld healing en reading in dit traject. Hierdoor kunnen we op een diepere, energetische laag werken en kom je sneller tot inzichten.

Ik zet waar nodig ook andere methoden en technieken in. Ik heb bijvoorbeeld een acteerachtergrond en kan lichaamsgerichte oefeningen inzetten of werken met stemgebruik. Net wat nodig en passend is. Je krijgt opdrachten mee om thuis aan te werken, bijvoorbeeld een schrijfopdracht.

Duur van het traject is in overleg, maar gemiddeld ongeveer 12 weken.

Wat je krijgt in dit traject:

 • 5 sessies van 75 minuten via Skype of live + opnames zodat je het terug kunt luisteren.
 • Reading en healing zit verwerkt in de sessies, je krijgt in het begin één uitgebreide reading.
 • Tussen de sessies door krijg je diverse opdrachten om thuis aan te werken.
 • We zullen verschillende oefeningen doen, zoals visualisaties en ontspanningsoefeningen.
 • Je kan tussendoor al je vragen aan mij stellen via de mail. Ook als je even een dip hebt, twijfelt, vast loopt, een steuntje in de rug kan gebruiken, kan je me mailen.

Jouw investering: EUR 697,- incl. BTW.

Je kan ook in drie termijnen betalen als je dat liever wilt.

Stel je voor:

Hoe zou het zijn om oude bagage los te kunnen laten en meer licht en lichtheid te ervaren?

Om te stoppen met overleven en voluit te gaan leven?

Om meer zelfvertrouwen te voelen? Meer in contact te zijn met je intuïtie?

En hoe zou het zijn om veel meer jezelf te kunnen zijn, vrijer om te kunnen gaan met emoties, jezelf meer te laten zien en horen? En meer rust, ontspanning en plezier te ervaren?

Jij bent degene die het uiteindelijk moet gaan doen, ik begeleid je in het proces. Ik stel je vragen, houd je een spiegel voor, confronteer je wanneer dat nodig is, ik daag je uit, bied diverse oefeningen aan, relativeer, leef mee en niet onbelangrijk: er mag ook gelachen worden!

Ben je er klaar voor? Of twijfel je nog? Geeft niks, dat snap ik heel goed. Het is best een stap en een investering, dus laten we elkaar spreken via Skype. Dan bespreken we samen je wensen en kan ik e.e.a. toelichten. En dan kunnen we ook bepalen of er een match is want die moet er wel zijn. Zo is het nu eenmaal. Bel me, mail me of vul onderstaand formulier in.