Kort traject Ont-moeten en ont-spannen

Dit traject van drie sessies is geschikt voor wie veel moet van zichzelf en onder spanning staat. Ben je veel aan het piekeren, heb je moeite met concentratie, of last van stress, ervaar je ”gedoe” in het contact met anderen? Dan kan dit traject je ondersteuning bieden. Heel geschikt voor de harde werkers met een druk hoofd vol ideeën over hoe het hoort en wat allemaal nog moet en wat niet goed gaat. Tijd om dat los te gaan laten!

Ik gebruik hierbij lichaamsgerichte coaching technieken en een vorm van energetisch werk, waarbij uit wordt gegaan van bepaalde punten op het hoofd die een schat aan informatie bevatten. Denk aan alle ideeën, gedachten, overtuigingen, beslissingen, opvattingen die je ooit hebt gehad. Dit ligt allemaal energetisch opgeslagen in 32 punten op je hoofd die overeenkomen met allerlei aspecten/gebieden van het leven, zoals gezondheid, communicatie, relaties, geld, creativiteit. Doorgaans werken deze punten in het dagelijks leven als een belemmering, omdat we al deze informatie als ”de waarheid” zijn gaan zien en alles vanuit dit perspectief waarnemen. Maar is dat wel zo? Ben je bereid om op een andere manier naar jezelf en de wereld te kijken? 

Naast deze energetische sessie, coach ik je om je overtuigingen te onderzoeken en meer vanuit de vraag te gaan leven. Dat is een wereld van verschil en gaat je meer energie, licht, lichtheid en mogelijkheden opleveren.

Een reset voor hoofd en lijf

Tijdens het grootste deel van de sessie lig je op een massagetafel en worden die 32 punten zachtjes aangeraakt. Op deze manier gaat de energie tussen al die punten stromen en dat is wat energie wil: vrij stromen. De vastgezette energie gaat weer stromen, blokkades worden opgeheven. De elektromagnetische lading van al die gedachten, overtuigingen e.d. wordt door de aanraking losgelaten. Dat wat jou niet langer dient en dat wat je bereid bent los te laten, verdwijnt. Dit resulteert in meer rust en ruimte in je hoofd. Je kan het enigszins vergelijken met het opschonen van een harde schijf van je pc: daar draaien soms op de achtergrond, zonder dat je het direct merkt, allerlei programma’s die je pc vervuilen en waar je uiteindelijk last van krijgt.

Een dergelijke sessie zorgt op z’n minst voor een fijn, ontspannen gevoel. Het brengt je hoofd en lijf tot rust en het is net of je een reset hebt gekregen. Het verschilt per persoon wat je ervan merkt en of dat na 1,2 of 3 sessies is. Het kan ook helpen bij stress gerelateerde klachten, problemen met slapen en concentratie, hoofdpijn, vermoeidheid, piekeren, onzekerheid, angst, andere onverwerkte emoties en meer. Het is geschikt voor iedereen.

Ervaar je één of meerdere van bovenstaande klachten en wil je kennismaken met deze vorm van energetische coaching? Je bent welkom! Vul onderstaand formulier in dan neem ik contact met je op.

Een sessie is heerlijk en soms zorgt één sessie al voor een flinke verandering. Maar zoals dat bij alles geldt: het heeft onderhoud nodig. En ik wil graag duurzame verandering teweeg brengen, daarom werk ik niet met losse sessies maar bied ik een kort traject van 3 sessies van 1,5 uur. Misschien zijn deze 3 sessies genoeg, misschien wil je hierna meer sessies bijboeken, dat kan natuurlijk ook. Een kort traject van 3 sessies van 1,5 uur kost EUR 440,- excl. BTW. Je kan altijd sessies bijboeken als je dat wilt.