Lente wandel workshop

In navolging van vorig jaar ga ik weer een wandel workshop organiseren en wel op vrijdagochtend 12 april a.s. Met deze keer als thema, de lente!

Wat gaan we doen?

Lekker ‘s ochtends op pad, in een klein groepje al wandelend in de natuur aan de slag met typische lente thema’s. Zoals opruimen, ruimte maken, in beweging komen (letterlijk en figuurlijk).
Waar de winter een periode van naar binnen keren, rust, bezinning was, is de lente de tijd van verandering. De zon neemt toe aan kracht, de dagen worden langer, de energie neem toe, we mogen langzaam aan weer wat actiever worden. Het is tijd om te ontwaken, om dat wat al een tijdje in jou sluimert naar buiten te brengen. De tijd van dromen is voorbij, het is tijd voor transformatie. Wat leeft er in jou dat geboren wil worden? Wat borrelt er in jou, ideeen, inzichten, dromen etc.? Hoe staat het met jouw energie? Maar ook; waar mag je nu afscheid van gaan nemen?

Dit en meer vragen zullen we behandelen aan de hand van diverse (ontspannende) oefeningen en reflectiemomenten. Ik zorg voor wat lekkers voor onderweg, de locatie zal omgeving Glimmen/Noordlaren zijn.

Ik heb geen kant en klaar programma, ik stem ter plekke af op de groep en kijk wat nodig is en waar de nadruk op komt te liggen. Ik bied je in ieder geval diverse oefeningen en reflectiemomenten aan. Bezinning in de natuur, om meer inzicht te krijgen in en meer verbonden te zijn met jouw ware natuur. Daarnaast is het ook een moment van ontspanning, hoe fijn is dat? 2,5 uur lang tijd en aandacht voor jezelf, lekker de natuur in! Je kan me je vragen stellen, ik zal tips geven en ik zal zorgen voor wat te drinken en een kleine versnapering.

Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die van wandelen houdt en geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen die eraan toe is en het aan wil om naar zichzelf te kijken en te groeien in bewustzijn.

Als jij het gevoel hebt dat je niet op de juiste koers zit en wilt ontdekken wat jouw ware natuur is en welke koers wel voor jou is, dan is dit helemaal iets voor jou.  Of als je wat ”last” hebt van je hoofd en meer in verbinding wilt komen met je intuïtie, dan is deze workshop heel geschikt voor je.

Je bent van harte welkom!

Praktische info

De eerstvolgende workshop is op vrijdag 12 april van 10.30 uur tot 13.00 uur.

De investering bedraagt 35,- euro.
Na ontvangst van je betaling stuur ik je alle gegevens m.b.t. de precieze locatie en wat je verder moet weten.

Ja, ik wandel mee!