Ophelderingssessie

Deze sessie is geschikt voor wie graag meer helderheid wil omtrent een bepaalde vraag of thema. Het is een soort reading sparringsessie die je inzicht verschaft bij zaken waar je met je hoofd geen antwoord op hebt. Vaak komen mensen bij me voor een ophelderingssessie wanneer ze vastlopen, op wat voor manier dan ook, en niet goed weten wat nu het probleem is. Dingen lopen stroef, of ze ervaren steeds hetzelfde patroon en hebben geen idee waar het em nou in zit. Dan kan het nodig zijn om eens een laagje dieper te kijken, dus op energetisch niveau.

Klanten die bij mij een ophelderingssessie hebben gedaan, kwamen met o.a. de volgende vragen/kwesties:
  • Ik ervaar al een tijd lang een gevoel van onrust. Geen idee waar het vandaan komt, maar ik raak het niet kwijt.
  • Ik kom maar niet verder in mijn werk, alsof iets me tegenhoudt, maar wat?
  • Wil je eens kijken naar mijn algehele energieniveau?
  • Het lukt me niet om meer klanten te krijgen, wat staat me in de weg?
  • De laatste tijd voel ik me ineens heel onzeker over mijn werk. Waar komt dat nu vandaan?
  • Ik weet dat ik ander werk moet doen, maar ik heb geen idee wat. Wat past bij me, wat vind ik leuk? Kun je daar eens naar kijken?
  • Ik vind het lastig om zichtbaar te zijn, terwijl ik het niet eng of spannend vind. Toch lukt het me niet. Er is iets, maar wat?
  • Ik voel de laatste tijd veel verdriet, maar ik weet niet wat het is.

Met een ophelderingssessie kijk ik naar deze kwesties op energetisch niveau. Goed om te weten: tijdens de sessie komt de informatie naar boven die op dat moment belangrijk voor jou is. Als ik  voor dezelfde persoon ‘s ochtends een afstemming doe en ‘s avonds weer, krijg je twee keer (deels) andere informatie. En als twee personen gelijktijdig kijken naar de energie van één en dezelfde persoon, krijg je ook twee verschillende terugkoppelingen. Net zoals dat gebeurt wanneer je twee mensen vraagt te kijken naar een schilderij of een boom of een foto. Iedereen kijkt vanuit z’n eigen perspectief.

Het komt regelmatig voor dat een ophelderingssessie nieuwe, verrassende en soms pijnlijke/moeilijke informatie oplevert. Dat weet ik natuurlijk nooit van tevoren, het is goed om je hier bewust van te zijn. De ervaring leert dat een ophelderingssessie opheldering, inzicht en rust geeft. Ook als het gaat om moeilijke dingen. Vaak is er een gevoel dat alles op z’n plek valt.

Precies wat ik nodig had. Ik voel nu al de rust die de sessie geeft. Het krampachtige is er af. Dat klopt ook precies!
De rust die ik langzamerhand in m’n leven heb.
Lieve Corry, ben er erg blij mee. Bedankt!”

Saskia, zelfstandig ondernemer

Hoe het werkt in de praktijk

Ik stem me af op jouw energieveld en de informatie wordt omgezet in beelden, woorden of gevoelens. Ik maak wezenlijk contact en kijk zonder oordeel naar de informatie die vervolgens doorkomt.  Ik weet van tevoren nooit hoeveel informatie er komt en laat het gebeuren.

Ik koppel terug wat ik heb waargenomen, ik geef geen interpretatie. Dat is aan jou, want het gaat tenslotte om jou. Het is veel interessanter wat de informatie met jou doet en wat het bij jou oproept. En hoe het je verder kan helpen, daar gaat het vooral om. En daar help ik je bij.

Soms is de informatie verrassend, misschien had je iets anders verwacht. Soms is het de bevestiging die je net nodig had. Het is de kunst om verwachtingen los te laten en te vertrouwen op dat wat zich aandient. Dat gebeurt namelijk niet voor niets…

Voor de duidelijkheid: het is geen toekomstvoorspelling of iets dergelijks en ik geef geen advies, slechts inzicht. Soms kunnen mensen de informatie direct plaatsen en soms blijkt pas na maanden: ”aha, dat ging hierover.”

De afstemming zelf doe ik op afstand, daarvoor hoeven we elkaar niet te zien. Wel koppel ik het resultaat naar je terug en dat gaat via een online sessie van ongeveer 45 minuten. Zo heb je de mogelijkheid vragen te stellen en kun je een toelichting krijgen. Ik lees jouw energieveld zonder oordeel en interpretatie, het is aan jou wat je eruit haalt en wat je er verder wel of niet mee doet. Je ontvangt na afloop een opname van de sessie, zodat je het later nog eens terug kunt luisteren mocht je dat willen.

Heb je geen specifieke vraag, maar ben je gewoon benieuwd en wil je graag eens een ophelderingssessie ontvangen? Dan kan natuurlijk ook!

Investering: EUR 97,- exclusief BTW.

Besluit je n.a.v. deze sessie een langdurig traject aan te gaan, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kosten voor een traject.

Tevens geschikt voor teams, om te onderzoeken wat er in de onderlaag van een team of afdeling speelt. Bijvoorbeeld bij een moeizame communicatie, gebrek aan plezier in het werk. Hiervoor geldt een ander tarief, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik wil een ophelderingssessie!