Ophelderingssessie

We hebben allemaal zo onze blinde vlekken en soms kan het helpend zijn om iemand te laten kijken naar je situatie. Deze sessie is geschikt voor wie graag meer helderheid wil omtrent een bepaalde vraag of thema waarbij ik op energetisch niveau kijk wat er speelt. Het is een reading met daarbij een soort  sparringsessie die je inzicht verschaft in zaken waar je met je hoofd geen antwoord op hebt.

Vaak komen mensen bij me voor een ophelderingssessie wanneer ze vastlopen, op wat voor manier dan ook, en niet goed weten wat nu het probleem is. Dingen lopen stroef, of ze ervaren steeds hetzelfde patroon en hebben geen idee waar het em nou in zit. Dan kan het nodig zijn om eens een laagje dieper te kijken, naar wat er speelt in de onderstroom die niet direct zichtbaar is maar wel veel invloed heeft.

Klanten die bij mij een ophelderingssessie hebben gedaan, kwamen met o.a. de volgende vragen/kwesties:
  • Ik ervaar al een tijd lang een gevoel van onrust. Geen idee waar het vandaan komt, maar ik raak het niet kwijt.
  • Ik kom maar niet verder in mijn werk, alsof iets me tegenhoudt, maar wat?
  • Wil je eens kijken naar mijn algehele energieniveau?
  • Het lukt me niet om meer klanten te krijgen, wat staat me in de weg?
  • De laatste tijd voel ik me ineens heel onzeker over mijn werk. Waar komt dat nu vandaan?
  • Ik vind het lastig om zichtbaar te zijn, terwijl ik het niet eng of spannend vind. Toch lukt het me niet. Er is iets, maar wat?
  • Ik voel de laatste tijd veel verdriet, maar ik weet niet wat het is.
  • De laatste tijd heb ik steeds gedoe in het contact met anderen.

Ik kijk en voel verder dan het direct waarneembare en maak een soort energetische scan als het ware. Hierbij kan ik vrij snel het pijnpunt zien. Ik richt me op wat zich in de onderstroom afspeelt, wat ten grondslag ligt aan datgene dat jij in de bovenlaag ervaart. Zo kijk ik naar jouw energieveld, naar hoe jouw energie stroomt en waar eventueel een blokkade zit. Het komt regelmatig voor dat een ophelderingssessie nieuwe, verrassende en soms ongemakkelijke informatie oplevert. Die je wel nodig hebt om verder te komen, denk aan onverwerkte emoties die leiden tot een energetische blokkade. Dat weet ik natuurlijk nooit van tevoren, het is goed om je hier bewust van te zijn. De ervaring leert dat een ophelderingssessie vooral opheldering, inzicht en rust geeft. Ook als het gaat om moeilijke dingen. Vaak is er een gevoel dat alles op z’n plek valt of het is een startpunt om verder te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Precies wat ik nodig had. Ik voel nu al de rust die de sessie geeft. Het krampachtige is er af. Dat klopt ook precies! De rust die ik langzamerhand in m’n leven heb.
Lieve Corry, ben er erg blij mee. Bedankt!”

Saskia, zelfstandig ondernemer

Het zijn vooral ondernemers die deze sessie aanvragen, desalniettemin kan deze sessie ook voor overige professionals nuttig zijn. Zelfs voor teams kan ik kijken naar wat zich in de onderstroom afspeelt en wat aandacht nodig heeft.

Hoe het werkt in de praktijk

Jij vertelt mij je vraag en wanneer ik je betaling heb ontvangen maken we een afspraak en ga ik aan de slag voor je. De afstemming, de reading zelf doe ik voorafgaand aan onze sessie, waarin ik terugkoppel wat ik heb waargenomen, ik geef geen interpretatie. Dat is aan jou, want het gaat tenslotte om jou. Het is veel interessanter wat de informatie met jou doet en wat het bij jou oproept. En hoe het je verder kan helpen, daar gaat het vooral om. En daar help ik je bij d.v.m. vragen stellen, luisteren en vaak ook een oefening.

Soms is de informatie verrassend, misschien had je iets anders verwacht. Soms is het de bevestiging die je net nodig had. Het is de kunst om verwachtingen los te laten en te vertrouwen op dat wat zich aandient. Dat gebeurt namelijk niet voor niets…

Met deze sessie schep ik als het ware helderheid in de mist, schijn ik het licht op wat voorheen niet zichtbaar was. Vandaar de naam ophelderingssessie. Soms kunnen mensen de informatie direct plaatsen en soms blijkt pas na maanden: ”aha, dat ging hierover.”

De sessie kan zowel live in de praktijk als online plaatsvinden en duurt  ongeveer 75 minuten.

Heb je geen specifieke vraag, maar ben je gewoon benieuwd en wil je graag dat ik in het algemeen kijk naar jouw energie? Dat kan natuurlijk ook!

Investering: EUR 95 ex 21% BTW

Ja, ik wil een ophelderingssessie!