Reading

Een reading is geschikt voor wie graag meer helderheid wil omtrent een bepaalde vraag of thema, maar niet perse een healing wil. Dan kun je deze losse reading boeken.

Een reading, ofwel lezing van het energieveld, kan je inzicht verschaffen bij zaken waar je met je hoofd geen antwoord op hebt. Vaak komen mensen bij me voor een reading wanneer ze vastlopen, op wat voor manier dan ook, en niet goed weten wat nu het probleem is. Dingen lopen stroef, of ze ervaren steeds hetzelfde patroon en hebben geen idee waar het em nou in zit. Dan kan het nodig zijn om eens een laagje dieper te kijken, dus op energetisch niveau.

Alles is energie. Mensen, dieren, planten, de sterren, alles is energie. Het universum is een niet te bevatten zo groot energieveld waarin alles en iedereen met elkaar is verbonden. Ieder mens heeft een eigen energieveld om zich heen, een aura. Dit is voor de meeste mensen niet zichtbaar met het blote oog, maar vaak wel waarneembaar. Zo kan iemand bijvoorbeeld zeggen dat het goed gaat, maar kun je op een bepaalde manier weten of voelen dat dit niet klopt. Of je een aura nou wel of niet ziet, het is net zo reëel als de fysieke werkelijkheid.

Een aura bestaat uit verschillende lagen, stromen en punten. In de aura ligt een schat aan informatie: je eigen emoties, patronen, je kwaliteiten, maar ook de energie van anderen. Of zaken die je hebt meegekregen uit je familielijnen, zoals bijvoorbeeld een diepe angst om te falen of een sterk oordeel op religie of succes.

Klanten die bij mij een reading hebben gedaan, kwamen met o.a. de volgende vragen/kwesties:
  • Ik ervaar al een tijd lang een gevoel van onrust. Geen idee waar het vandaan komt, maar ik raak het niet kwijt.
  • Ik kom maar niet verder in mijn werk, alsof iets me tegenhoudt, maar wat?
  • Wil je eens kijken naar mijn algehele energieniveau?
  • Het lukt me niet om meer klanten te krijgen, wat staat me in de weg?
  • De laatste tijd voel ik me ineens heel onzeker over mijn werk. Waar komt dat nu vandaan?
  • Ik weet dat ik ander werk moet doen, maar ik heb geen idee wat. Wat past bij me, wat vind ik leuk? Kun je daar eens naar kijken?
  • Ik vind het lastig om zichtbaar te zijn, terwijl ik het niet eng of spannend vind. Toch lukt het me niet. Er is iets, maar wat?
  • Ik voel de laatste tijd veel verdriet, maar ik heb werkelijk geen idee waar dit vandaan komt!

Met een reading kijk ik dus naar deze kwesties op energetisch niveau. Goed om te weten: tijdens een reading komt de informatie naar boven die op dat moment belangrijk voor jou is. Als ik dezelfde persoon ‘s ochtends een reading geef en ‘s avonds weer, krijg je twee keer (deels) andere informatie. En als twee personen gelijktijdig kijken naar de energie van één en dezelfde persoon, krijg je ook twee verschillende terugkoppelingen. Net zoals dat gebeurt wanneer je twee mensen vraagt te kijken naar een schilderij of een boom of een foto. Iedereen kijkt vanuit z’n eigen perspectief.

Het komt regelmatig voor dat een reading nieuwe, verrassende en soms pijnlijke/moeilijke informatie oplevert. Dat weet ik natuurlijk nooit van tevoren, het is goed om je hier bewust van te zijn. De ervaring leert dat een reading opheldering, inzicht en rust geeft. Ook als het gaat om moeilijke dingen. Vaak is er een gevoel dat alles op z’n plek valt.

Precies wat ik nodig had. Ik voel nu al de rust die de reading geeft. Het krampachtige is er af. Dat klopt ook precies!
De rust die ik langzamerhand in m’n leven heb.
Lieve Corry, ben er erg blij mee. Bedankt!”

Saskia, zelfstandig ondernemer

Hoe het werkt in de praktijk

Ik stem me af op jouw energieveld en de informatie wordt omgezet in beelden, woorden of gevoelens. Ik maak wezenlijk contact en kijk zonder oordeel naar de informatie die vervolgens doorkomt.  Ik weet van tevoren nooit hoeveel informatie er komt en laat het gebeuren.

Ik koppel terug wat ik heb waargenomen, ik geef geen interpretatie. Dat is aan jou, want het gaat tenslotte om jou. Het is veel interessanter wat de informatie met jou doet en wat het bij jou oproept. En hoe het je verder kan helpen.

Soms is de informatie verrassend, misschien had je iets anders verwacht. Soms is het de bevestiging die je net nodig had. Het is de kunst om verwachtingen los te laten en te vertrouwen op dat wat zich aandient. Dat gebeurt namelijk niet voor niets…

Voor de duidelijkheid: het is geen toekomstvoorspelling of iets dergelijks en ik geef geen advies, slechts inzicht. Soms kunnen mensen de informatie direct plaatsen en soms blijkt pas na maanden: ”aha, dat ging hierover.”

De reading zelf doe ik op afstand, daarvoor hoeven we elkaar niet te zien. Wel koppel ik de reading naar je terug en dat gaat via een online sessie van ongeveer 30 minuten. Zo heb je de mogelijkheid vragen te stellen en kun je een toelichting krijgen. Ik lees jouw energieveld zonder oordeel en interpretatie, het is aan jou wat je eruit haalt en wat je er verder wel of niet mee doet. Je ontvangt na afloop een opname van de sessie, zodat je het later nog eens terug kunt luisteren mocht je dat willen.

Heb je geen specifieke vraag, maar ben je gewoon benieuwd en wil je graag eens een reading ontvangen? Dan kan natuurlijk ook!

Jouw investering voor een reading bedraagt EUR 67,-