Training & advies

Naast individuele begeleiding aan medewerkers kan ik organisaties en bedrijven ook ondersteunen met training en advies. 

Workshops & trainingen

Ik geef workshops van een paar uur en trainingen van meerdere dagdelen over verschillende thema’s zoals:

-wat is stress eigenlijk en hoe ga je om met (langdurige) stress?

-je eigen energie leren voelen en energiemanagement

-je hoofd en lijf tot rust brengen

-zelfvertrouwen vergroten

-ratio en gevoel verbinden, gebruik maken van je intuïtie

– de kracht van een positieve mindset

– de wijsheid achter emoties, omgaan met (onverwerkte) emoties

– betere communicatie en samenwerking m.b.v. DISC gedragsstijlen en drijfveren

Advies

Voor veel organisaties zijn (voorkomen van) verloop en verzuim belangrijke aandachtspunten. Zowel verloop als verzuim kosten organisaties veel geld. Gezonde, vitale, blije, energieke, tevreden medewerkers zijn productiever en prettiger om mee samen te werken dus het loont om hierin te investeren.

Steeds meer organisaties hebben gelukkig naast curatie ook oog voor preventie: niet wachten tot een medewerker al overbelast is, maar preventief investeren in coaching. Zeker wanneer een medewerker privé veel op z’n bord heeft of wanneer er allerlei veranderingen zijn binnen de organisatie, is het verstandig om tijdig ondersteuning te bieden.

Coaching gaat echter over méér dan enkel vroeg signalering en voorkomen van erger: coaching gaat over persoonlijke ontwikkeling, over bewustzijnsontwikkeling, over bewuster leven en werken, het vergroten van zelfinzicht en mogelijkheden. Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor positieve gezondheid en amplitie: het versterken van medewerkers, hun mogelijkheden en talenten. Amplitie gaat ook over het bevorderen van energie, plezier, zingeving, eigen verantwoordelijkheid. Wat duurzame inzetbaarheid maar ook de productiviteit ten goede komt. Het sluit mooi aan bij mijn visie en manier van werken.

Met betrekking tot deze thema’s kan ik organisaties en bedrijven ondersteunen middels advisering. Ik heb een brede achtergrond en een ruime ervaring waardoor ik meer kan bieden dan enkel coaching en training. Ik lever maatwerk en denk graag mee over jouw/jullie wensen en mogelijkheden. Neem voor meer informatie en een kennismakingsgesprek contact met me op via 06-50897177 of [email protected].