Transformatieprocessen in jezelf

Al vaker heb ik geschreven over de veranderingen die gaande zijn in de wereld, op allerlei terreinen en niveaus, die we niet langer kunnen ontkennen. Een wereld gebaseerd enkel op ratio, presteren, analyseren, produceren, winstbejag, consumeren, oneindige groei, het werkt gewoon niet. We zijn geen robots. Oneindige groei bestaat niet, we zijn heel hard op weg de planeet en onszelf de vernieling in te helpen en dat beseffen gelukkig steeds meer mensen. Het zijn woelige tijden, al een tijd. We merken steeds meer, op alle vlakken, dat het zo niet langer kan. Oude systemen en structuren werken niet meer. Het nieuwe is er echter nog niet, we zijn onderweg, maar we zijn er nog niet. Dat zorgt voor chaos en onzekerheid, ook dat zien we om ons heen. Dat hoort er nou eenmaal bij, zulke grote transformaties gaan niet vanzelf.
 
En transformaties op het collectieve niveau kunnen zich niet voltrekken zonder transformatie op individueel niveau. Het begint bij jezelf. In mijzelf en om me heen merk ik dat veel mensen in zo’n woelig transformatieproces zitten. Wat jaren prima werkte, past ineens niet meer. Mensen lopen vast, voelen heel diep dat het zo niet langer gaat, maar wat en hoe dan wel? Het nieuwe is nog niet helder. Alsof je in een dichte mist rond waadt. Spannend, verwarrend, eng, vermoeiend.
 
Inzicht in jouw persoonlijke proces
Sinds een paar jaar start ik het nieuwe jaar met een jaar reading voor mezelf. Ik stem af op wat voor mij belangrijk is dit jaar, hoe ver ik ben in mijn ontwikkeling, wat me verder kan helpen en meer. In december heb ik de reading van 2019 terug gelezen en die was echt bizar treffend.
Nu moet je zo’n jaar reading niet als een toekomstvoorspelling zien, dat is het niet, het biedt echter wel degelijk inzicht, steun en helderheid. Het helpt mij in mijn pad van persoonlijke ontwikkeling, het geeft richting en ook wel rust.
 
Omdat dit zo ondersteunend en helpend kan zijn, zeker als je in zo’n transformatieproces zit, heb ik besloten (vanuit de vraag: hoe kan ik een bijdrage leveren? zie vorige bericht) om vanaf nu deze jaar reading als dienst aan te bieden. Wel tijdelijk, want ik juni ga ik natuurlijk geen jaar reading meer geven:)
 
Dit is niet zomaar een reading. Sowieso doe ik een reading niet ”even”, maar dit is een uitgebreide reading waarvoor ik 1,5 uur van mijn tijd voor je vrij maak. Ik stem af op jouw energie en jouw eventuele vraag (je hoeft niet perse een vraag te hebben), daarnaast kijk ik naar waar je staat in je ontwikkeling, wat belangrijke thema’s voor je zijn, wat je nodig hebt om eventuele uitdagingen aan te gaan.
Dit en nog meer. Het is maatwerk, dus bij iedereen is een net iets andere aanpak nodig en spelen er andere thema’s. Ik koppel terug naar je in een online sessie en je ontvangt ook nog eens een opname hiervan. Wel zo handig.
 
Ben jij bewust bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling? Ben je geïnteresseerd in spiritualiteit? Wil jij weten wat er energetisch gezien voor jou speelt dit jaar? Wil je ondersteuning en inzicht m.b.t. jouw ontwikkeling?
Dan kun je HIER meer lezen over wat het precies inhoudt en je kan ook meteen de jaar reading aanvragen. Je mag me uiteraard ook bellen of mailen.
Aanvragen kan tot en met eind januari.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.