Voor bedrijven

Ook bedrijven en organisaties kunnen bij mij terecht voor energetische coaching, workshops en trainingen.

Individuele coaching: een combinatie van praktische coaching en energetisch werk gericht op vragen rond vertrouwen op je intuïtie, zelfzorg, goed omgaan met je energiehuishouding, omgaan met emoties, handelen vanuit je innerlijke kracht, verbinden van hoofd, hart en buik, omgaan met hooggevoeligheid en meer. Een traject is ook heel geschikt om preventief in te zetten en zo uitval door stress en burn-out te voorkomen.

Workshops en trainingen: o.a. zelfleiderschap voor professionals; hoe ga je om met een hoge werkdruk en stress? Hoe blijf je goed voor jezelf zorgen? Over effectief omgaan met je energie en het ontdekken van je innerlijke kracht. Maar ook thema’s als (meer) vertrouwen op je intuïtie, verbinden van hoofd, hart en buik, zelfvertrouwen (vergroten), een positieve mindset, werken vanuit innerlijke kracht, (zelf)compassie,  omgaan met perfectionisme/minder streng zijn voor jezelf, omgaan met emoties en tegenslag, je energie op peil houden, plezier in je werk en communicatie komen terug in mijn workshops en trainingen.

Ik lever maatwerk en denk graag mee over jouw/jullie wensen en mogelijkheden. Dus staat wat je zoekt er net niet tussen, neem dan gerust contact met me op via [email protected] of 06-50897177.