Waarom je niet krijgt wat je wilt

”You’ll be amazed at what you attract when you start believing in what you deserve”.

Laat deze tekst eens goed tot je doordringen (afkomstig van Tiny Buddha).

Confronterend? Voel je weerstand?

Dit is een waarheid als een koe. We zitten onszelf zo vaak in de weg met onze beperkende, negatieve overtuigingen. We maken onszelf vaak zo klein, doen onszelf zo enorm tekort.

Ervaringen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, toch is dat precies wat we doen. We laten ons onbewust leiden door wat we ooit hebben meegemaakt of hebben gehoord en over hebben genomen van anderen en laten dat onze toekomst beïnvloeden. Best wel heel erg zonde toch?

Wat je uitzendt krijg je terug

Realiseer je eens wat er mogelijk zou zijn als je je niet zo liet saboteren door je mind? Stel je eens voor wat je zou kunnen aantrekken in je leven als je je niet door deze beperkende gedachten laat leiden? Je trekt immers niet aan wat je wilt, maar wie je bent. Wat je gelooft. Het gaat om de vibratie die je bent, de energie die je uitstraalt. Wat zou je dan kunnen ontvangen dat je jezelf nu nog niet toestaat, door deze onbewuste programma’s? Want dat zijn het, net een virus dat op de achtergrond aanwezig is en je pc saboteert. Alleen gaat het nu niet over je pc, maar je leven! Je welzijn, geluk, gezondheid, succes, alles.

Je energie opschonen

D.m.v. healing kan je hieraan werken, door deze oude shit op te ruimen. Alles is energie, dus al je ervaringen, gedachten, overtuigingen, besluiten e.d. gebaseerd op vroeger, gebaseerd op angst en tekort, zijn ook energie. Met healing kan je dit loslaten waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe, meer positieve gedachten. Gebaseerd op het hier en nu. Op vertrouwen, liefde, overvloed.

Wat zou dat je kunnen brengen? Ben jij het beu om jezelf zo tekort te doen? Wil je hiermee aan de slag? Neem dan gerust contact met me op en dan kijken we samen wat mogelijk is.

Want onthoud goed:

”A shift in energy is always followed by a shift in reality”- Panache Desai

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.