Workshops & trainingen

Bezinningsmiddag 11 december 13.30 tot 17.00 uur

Ben jij vaak aan het rennen, vliegen en maar doorgaan? En kun je wel een middagje rust en bezinning gebruiken? Dan is deze middag iets voor jou.

We worden aan alle kanten uitgedaagd om mee te gaan in het gevlieg, we weten heus wel dat het nodig is om zo nu en dan ook even stil te staan. Even niks moeten, gewoon even zijn. En jezelf vragen te stellen, zoals: “Hoe gaat het nu ECHT met mij?”of ”Wat heb ik nodig?”

Makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker rond deze tijd van het jaar. Ik hoor aan alle kanten:”..maar ik moet nog dit afronden…ik moet nog dat”. De gedachte alleen al aan de aankomende feestdagen volgende maand bezorgt sommige mensen een snellere hartslag. Er moet nog zoveel gebeuren….

Juist wanneer je het gevoel hebt nog zoveel te moeten, is het nodig een pas op de plaats te maken. Daarom organiseer ik 11 december van 13.30 tot 17.00 uur een bezinningsmiddag waarin we de focus gaan verleggen van al die dingen buiten onszelf, naar binnen. Stilstaan bij wat je wilt en wat je nodig hebt.

Omdat we dan bijna aan het eind van het jaar zijn, zullen we ook reflecteren op het afgelopen jaar, wat het je heeft gebracht, wat je achter laat en wat je mee wilt nemen naar het nieuwe jaar. Zodat je 2019 straks een stuk relaxter en bewuster kunt afsluiten en met meer innerlijke rust en energie je kerstvakantie en 2020 kunt starten. Is dit iets voor jou? Laat het me weten via

Locatie: net buiten Groningen, investering: EUR 95 excl. BTW