Workshops & trainingen

Voorlopig werk ik nog met online workshops en trainingen.

En hopelijk over enige tijd weer in real life.

Aanbod

Online groepsprogramma Veerkracht & Vitaliteit

Ieder mens beschikt over innerlijke veerkracht. De één lijkt meer veerkracht te hebben dan de ander. Momenteel wordt onze veerkracht door de crisis flink op de proef gesteld.

Wist je dat je jouw veerkracht kunt ontwikkelen? Hoe goed ken je jouw veerkracht eigenlijk?Hoe ga jij doorgaans om met veranderingen en tegenslag?

In dit programma leer je alles over veerkracht, wat het is, wat je nodig hebt om het te versterken en hoe je meer invloed hebt op jouw vitaliteit dan je denkt.

Lees hier alles over dit programma

Online workshop Money Mindset voor ondernemers: Ga staan voor je waarde!

Als ondernemer bepaal jij zelf je prijs en dat is niet voor iedereen even makkelijk. Hoe bepaal je welke prijs je vraagt? ”Price is what you pay, value is what you get” is een bekende uitsprak van topondernemer Warren Buffet. Sta jij echt 100% voor jouw waarde als ondernemer? Of is dat soms lastig?

Je kan te maken krijgen met bezwaren van klanten maar ook met je eigen belemmerende overtuigingen. Want hoe denk jij eigenlijk over geld? Ben je je daar bewust van? Jouw zogenaamde mindset werkt onbewust door in je bedrijf.

Veel ondernemers vinden het lastig om echt vanuit zelfvertrouwen te gaan staan voor hun waarde. Zeker nu is het belangrijk om een goede prijs te vragen voor jouw diensten en daar voor te gaan staan.

In deze online workshop leer je alles over de money mindset, wat jou eventueel in de weg zit en vooral wat je daar zelf aan kunt veranderen!

Je krijgt vooraf een voorbereidende opdracht en tijdens de workshops doen we ook oefeningen en kleine opdrachten. De workshop is dus interactief en praktisch,  zodat je zelf na afloop verder kunt met wat je hebt geleerd.

Datum: 10 juli 10.00 uur tot 12.30 uur

Investering: 67,-

Aanmelding: [email protected]

 

Ik geef workshops en thema’s over o.a. vertrouwen op je intuïtie, energetische gezondheidszorg/zelfzorg, energetische basiskennis, werken vanuit je innerlijke kracht, omgaan met je energie, uit je hoofd en meer in contact komen met je lijf, van zelfkritiek naar zelfvertrouwen.

Ik werk met open inschrijvingen en bied ook de mogelijkheid voor in company trainingen. Mijn trainingen zijn bij uitstek geschikt voor dienstverlenende professionals zoals docenten, hulpverleners, coaches, verpleegkundigen en leidinggevenden.

Neem voor meer informatie contact op.