In-contact-met-jezelf-pakket: voor innerlijke rust & meer energie

Hoe vaak neem jij de tijd om aandacht te besteden aan….jezelf?

Om uit te rusten?

Om naar binnen te keren en te voelen hoe het echt met je gaat?

Om angst of frustratie te voelen en te verwerken?

Om je energie op te laden?

In hoeverre sta jij goed in contact met jezelf?

We kennen allemaal drukte, te veel taken en te weinig tijd en dus ook: stress. We zijn gewend geraakt aan steeds maar actie, steeds bezig te zijn. Waardoor we voorbij gaan aan onszelf, voorbij gaan aan onze gevoelens, emoties, behoeften en verlangens. Zo zit onze maatschappij helaas in elkaar. We staan altijd AAN. Er is altijd wel iets te DOEN, maar gewoon even ZIJN? Ho maar! Terwijl het heel belangrijk is om ook voldoende rust in te bouwen, zodat je kan uitrusten en je jezelf weer kan opladen. En je ook eens de blik naar binnen werpt in plaats van enkel gefocust te zijn op de buitenwereld. We vergeten nogal eens om te VOELEN hoe het met ons gaat en wat we nodig hebben.

Dit pakket is bedoeld om jou te helpen om zo nu en dan een time-out te nemen van al die actie. Om te voelen en om stress, gevoelens van onrust, frustratie, spanning, allerlei emoties te verwerken i.p.v ze te negeren of erin te blijven hangen. Hierdoor zul je meer rust en ruimte gaan ervaren.

Het pakket bied je 10 momenten voor jezelf om te ont-spannen, te bezinnen en nieuwe energie op te doen. Om meer in contact te komen met jezelf, met wat er binnen in jou leeft.

Je werkelijke zelf bedoel ik dan. Niet dat beeld van jezelf dat je naar de buitenwereld presenteert of het beeld dat jij van jezelf hebt maar dat niet realistisch is. Nee, het gaat om verbinding met de kern, met wie jij in essentie bent. Dus voorbij alle oordelen over jezelf en anderen, je aannames, projecties, emoties etc.

Waarom je dat zou willen?

Omdat je dan steviger staat, je niet zo snel een speelbal wordt van alles en iedereen om je heen. Denk aan het oog van de orkaan: daar is het windstil. Bovendien hou je meer energie over en zul je meer innerlijke rust en ruimte in jezelf gaan ervaren. Hoe beter de verbinding met jouzelf is, hoe makkelijker het wordt om verbinding te maken met anderen, omdat je dan vanuit een stevige, gezonde basis kunt uitreiken naar de buitenwereld.

Het pakket bestaat uit 10 oefeningen als audio bestand die je overal kunt doen, wanneer en waar je wilt en zo vaak je wilt. Het enige dat je nodig hebt is een rustige plek: oortjes in en ontspannen maar!

Je krijgt in totaal ruim 2 uur aan oefeningen!

Ik heb mijn beste oefeningen voor je geselecteerd: ademhalingsoefeningen, meditaties, enige toelichting erbij, visualisaties en meer, allemaal bedoeld om te ont-spannen, dus stress en spanning af te voeren en om meer in contact met jezelf, je lijf en je energie te komen. Sommige oefeningen gebruik ik al jaren in mijn praktijk als energetisch coach en deze worden door cliënten als zeer ontspannend en transformerend ervaren.

Let op: dit zijn niet zomaar wat leuke oefeningen die je even snel tussendoor doet. Ze vragen wel om aandacht en herhaling, want quick fixes bestaan nou eenmaal niet. Sorry to burst your bubble. Dit pakket vraagt wel om wat discipline. Als je echt wilt werken aan een betere verbinding met jezelf en er de tijd en aandacht voor neemt, dan kunnen deze oefeningen op een diep niveau doorwerken en bijdragen aan verandering. De oefeningen zijn gebaseerd op mijn kennis van en ervaring met psychologie, energieleer, oosterse geneeswijzen, yoga en qigong.

Jouw investering: 79,- incl. BTW

Wat het je oplevert:

Ten eerste tijd voor jezelf, maar ook rust, ontspanning, contact met je energie, je gaat oude energie loslaten, stress afvoeren, nieuwe energie opdoen, emoties verwerken, blokkades transformeren, innerlijk ruimte maken, contact maken/versterken met jezelf en jouw innerlijke wijsheid.

JA, IK WIL HET IN-CONTACT-MET-JEZELF-PAKKET