In-contact-met-jezelf-pakket: voor innerlijke rust & meer energie

Hoe vaak neem jij de tijd om aandacht te besteden aan….jezelf?

Om uit te rusten?

Om naar binnen te keren en te voelen hoe het echt met je gaat?

Om angst of frustratie te verwerken?

Om je energie op te laden?

In hoeverre sta jij goed in contact met jezelf?

We kennen allemaal drukte, te veel taken en te weinig tijd en dus ook: stress.

Zeker nu, want december is voor velen toch een drukke maand waarin vóór de vakantie alles nog moet worden afgerond. En dat blijkt altijd meer te zijn dan gedacht. Als je niet oppast, ren je maar door en start je straks uitgeblust, bekaf aan je kerstvakantie (als je dat hebt tenminste).

We zijn gewend geraakt aan steeds maar actie, steeds bezig te zijn. Waardoor we voorbij gaan aan onszelf, voorbij gaan aan onze gevoelens, emoties, behoeften en verlangens. Zo zit onze maatschappij helaas in elkaar. Terwijl het heel belangrijk is om ook voldoende rust in te bouwen, zodat je kan uitrusten en je jezelf weer kan opladen. En je ook eens de blik naar binnen werpt in plaats van enkel gefocust te zijn op de buitenwereld.

Nu is de winter is bij uitstek de periode om precies dat te doen, naar binnen te keren en even rustig aan te doen, tijd voor jezelf te nemen. En dat is nu net waar dit pakket voor is bedoeld: 10 momenten voor jezelf om te ont-spannen, te bezinnen en nieuwe energie op te doen. Om meer in contact te komen met jezelf, met wat er binnen in jou leeft.

Je werkelijke zelf bedoel ik dan. Niet dat beeld van jezelf dat je naar de buitenwereld presenteert of het beeld dat jij van jezelf hebt maar niet realistisch is. Nee, het gaat om verbinding met de kern, met wie jij in essentie bent. Dus voorbij alle oordelen over jezelf en anderen, je aannames, projecties, emoties etc.

Waarom je dat zou willen? Omdat je dan steviger staat, je niet zo snel een speelbal wordt van alles en iedereen om je heen. Bovendien hou je meer energie over en zul je meer innerlijke rust en kracht gaan ervaren. Hoe beter de verbinding met jouzelf is, hoe makkelijker het wordt om verbinding te maken met anderen, omdat je dan vanuit een stevige, gezonde basis kunt uitreiken naar de buitenwereld.

Het pakket bestaat uit 10 oefeningen als audio bestand die je overal kunt doen, wanneer en waar je wilt en zo vaak je wilt. Het enige dat je nodig hebt is een rustige plek: oortjes in en ontspannen maar!

Je krijgt in totaal ruim 2 uur aan oefeningen! Ik heb mijn beste oefeningen voor je geselecteerd: ademhalingsoefeningen, meditaties, enige toelichting erbij, visualisaties en meer, allemaal bedoeld om te ontspannen en om meer in contact met jezelf, je lijf en je energie te komen. Sommige oefeningen gebruik ik al jaren in mijn praktijk als energetisch coach en deze worden door cliënten als zeer ontspannend en transformerend ervaren.

Let op: dit zijn niet zomaar wat leuke oefeningen die je even snel tussendoor doet. Ze vragen wel om aandacht en herhaling, want quick fixes bestaan nou eenmaal niet. Sorry to burst your bubble. Dit pakket is dan ook NIET geschikt voor wie niet zelf het innerlijke werk wil doen. Als je echt wilt werken aan een betere verbinding met jezelf en er de tijd en aandacht voor neemt, dan kunnen deze oefeningen op een diep niveau doorwerken en bijdragen aan verandering. De oefeningen zijn gebaseerd op mijn kennis van en ervaring met psychologie, energieleer, oosterse geneeswijzen, yoga en qigong.

Je betaalt nu tijdelijk de gehele maand december geen 79 maar 59 euro.

Wat het je oplevert: ten eerste tijd voor jezelf, maar ook rust, ontspanning, contact met je energie, je gaat oude energie loslaten, stress afvoeren, nieuwe energie opdoen, emoties verwerken, blokkades transformeren, innerlijk ruimte maken, contact maken/versterken met jezelf en jouw innerlijke wijsheid.

JA, IK WIL HET IN-CONTACT-MET-JEZELF-PAKKET