Voor wie?

Mijn begeleiding is vooral gericht op hard én hart werkende professionals die graag bewust(er) willen leven en werken. Ik werk graag samen met professionals die op zoek zijn naar verdieping en niet bang zijn voor wat ze tegenkomen in de diepere laag. Die open staan voor een holistische benadering en bereid zijn te investeren in zichzelf, niet enkel financieel maar ook met tijd, energie en aandacht.

Als jij de reis naar binnen durft te maken en weerstand kan zien als een mogelijkheid tot groei, als jij het belangrijk vindt om trouw te zijn aan wie jij in essentie bent, ook als dat betekent dat je afwijkt van wat gangbaar is, dan kunnen wij wel eens een match zijn.

met welke vragen kan je bij mij terecht?

De meeste mensen die bij mij aankloppen geven aan dat ze vast zitten: het leven verloopt moeizaam, stroperig. Ze weten niet goed wat ze willen en hebben het gevoel aan de zijlijn van hun eigen leven te staan en vooral geleefd te worden. Vaak zijn er klachten of vragen rond de volgende thema’s:

-vermoeidheid

-onzekerheid, zelftwijfel

-innerlijke onrust

-stressklachten zoals moeite met concentratie en geheugen, slecht slapen

-overspannenheid, burnout

-”gedoe” in het contact met anderen

-ontevredenheid m.b.t. werk/carrière

– moeite met grenzen aangeven en voor jezelf opkomen

-overmatig piekeren en analyseren

-moeite met omgaan met tegenslag

-moeite met omgaan met emoties, überhaupt moeite om te voelen of onverwerkte emoties

-perfectionisme en (stevige) zelfkritiek

-het gevoel niet verder te komen, in cirkeltjes te bewegen

-niet weten wat je nou echt wil met je leven, zowel qua werk als privé

– behoefte aan bewustzijn en zingeving

In mijn begeleiding werk ik sterk lichaamsgericht, omdat de meeste mensen vrij slecht in contact staan met hun lijf. Het is belangrijk om je gehele lichaam te bewonen omdat je lichaam je veel te vertellen heeft. Een goed ontwikkeld lichaamsbewustzijn helpt je om die signalen op te pikken, bovendien bevordert het je zelfinzicht en zelfvertrouwen. Het draagt bij aan een betere gezondheid en welzijn. Bij veel kwesties die ik tegenkom in mijn praktijk spelen onverwerkte emoties een rol, daarom is  leren contact maken met je gevoelens en emoties i.p.v. enkel vanuit je ratio te leven, een belangrijk onderdeel van mijn werk.

Ook thema’s als omgaan met tegenslag en goed voor jezelf zorgen en je grenzen aangeven komen vaak voor in mijn praktijk. Veel van mijn cliënten hebben geleerd om meer met anderen bezig te zijn dan met zichzelf. Ik help mensen met onder meer het verwerken van langdurige stress, onverwerkte emoties, leren vertrouwen op je intuïtie, je eigen energie leren voelen en managen, zelfleiderschap, het vergroten van je lichaamsbewustzijn en je zelfvertrouwen.

Je bent welkom!