Over mij

Wie ben ik en waarom doe ik dit?

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als andragoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gedrag en communicatie hebben al heel lang mijn interesse en lopen als rode draad door al mijn verschillende werkzaamheden.

Ik heb gewerkt in de hulpverlening/preventie en zorg en welzijn. Tevens ben ik opgeleid als acteur in trainingen en assessments, ik heb jarenlang met veel plezier als acteur gewerkt voor uiteenlopende organisaties, van zorg tot zakelijke dienstverlening. Van daaruit ben ik me verder gaan ontwikkelen tot trainer en coach. Jarenlang gaf ik communicatietrainingen aan diverse doelgroepen, van artsen tot verzekeraars en bijna alles  daar tussenin.

Steeds meer merkte ik dat ik meer wilde doen met wat mensen op een dieper niveau beweegt, met dat wat zich in de onderstroom afspeelt. Ik heb de afgelopen jaren diverse cursussen, workshops, opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van o.a. lichaamswerk, spirituele psychologie, coaching, reading, meditatie, reiki, shin-do, healing. Enerzijds ben ik dus analytisch opgeleid, anderzijds ben ik van kind af aan ook sterk intuïtief/sensitief, mijn voelsprieten werkten heel goed. Die combinatie ervoer ik lang als lastig, tegenwoordig weet ik dat het elkaar niet in de weg hoeft te staan, ik ervaar het juist als een waardevolle combinatie.

Momenteel volg ik een opleiding tot allround energetisch therapeut. En ik ben nog lang niet uitgeleerd, want ik  geloof in life long learning!

Ik vind het fijn om de diepte in te gaan en samen toe te werken naar een duurzaam resultaat. In mijn begeleiding combineer ik praktische, no-nonsense coaching met energetisch werk. Verbinding met jezelf, je ware natuur, wie je werkelijk bent, met alles erop en eraan, dat is waar mijn begeleiding op is gericht. Want vanuit contact met jezelf reik je uit naar anderen en als je goed in contact bent met jezelf, wordt alles in het leven zo veel lichter en leuker!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.