Over mij

Wie ben ik en waarom doe ik dit?

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als andragoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gedrag en communicatie hebben al heel lang mijn interesse en lopen als rode draad door al mijn verschillende werkzaamheden.

Na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt (in de hulpverlening/preventie en zorg en welzijn) heb ik een ander pad gekozen. Ik volgde een opleiding tot acteur in trainingen en assessments en heb jarenlang met veel plezier als trainingsacteur gewerkt voor uiteenlopende organisaties, van zorg tot zakelijke dienstverlening en alles daar tussenin. Van daaruit ben ik me verder gaan ontwikkelen tot trainer en coach. Jarenlang gaf ik communicatietrainingen aan diverse doelgroepen: van artsen tot verzekeraars, van ambtenaren tot techneuten, van secretaresses, verzorgenden, docenten, psychologen, brandweerofficieren, ik heb ze allemaal voorbij zien komen.

Steeds meer merkte ik dat ik meer wilde doen met wat mensen op een dieper niveau beweegt, met dat wat zich in de onderstroom afspeelt: niet direct zichtbaar, maar wel voelbaar en met veel invloed op de bovenstroom. Ik heb de afgelopen jaren diverse cursussen, workshops, opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van o.a. lichaamswerk, spirituele psychologie, coaching, reading,  shin-do, diverse vormen van energetisch werk. Enerzijds ben ik dus analytisch opgeleid, anderzijds ben ik van kind af aan ook sterk intuïtief/sensitief, mijn voelsprieten werken heel goed en ook op dat vlak ben ik inmiddels geschoold. Deze combinatie blijkt in de praktijk heel waardevol te zijn.

Ik werk vanuit mijn prakrijkruimte in Groningen en in Middelstum. Ik wandel en fiets graag in de natuur, ik hou van lekker (uit) eten, reizen, zon, sporten, sorbetijs, bloemen, theater- en concertbezoekjes maar ik kan me ook vermaken met een goed boek op de bank. Nuchter, serieus, ik hou van diepgang maar er moet ook altijd ruimte zijn voor humor en speelsheid. Dat ben ik in een notendop.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.