Referenties

Lees hier wat anderen over mij zeggen

”Mijn ervaring met Corry in reading en healing is zodanig positief dat ik er graag iets over schrijf. In haar reading geeft Corry duidelijke beelden die treffend zijn en aankomen. Ze geeft de ruimte om die beelden binnen te laten komen en stemt met respect en, waar mogelijk, humor af of er herkenning is. Dit brengt een gesprek op gang over verleden en heden waarin ze zonder oordeel aandachtig luistert en doorvraagt. Dan blijkt de grote reikwijdte van wat ze, zorgvuldig formulerend, ziet en voelt. De aangereikte beelden blijven me bij en geven een ingang tot zelfreflectie op mijn leven en de vragen die ik heb.
In haar healing kan ik spanning laten gaan en ontspanning toelaten. Die ontspanning blijft bij me en geeft innerlijke ruimte. Ruimte om voorbij allerlei impulsen van buitenaf en binnenin bij mijn innerlijke rust te komen en te kunnen blijven. Wat ik heel prettig vind is dat Corry duidelijke en concrete taal gebruikt in het benaderen van vaak nogal ingewikkelde en ongrijpbare innerlijke processen. Dat geeft mij in ieder geval een stevig houvast.”

Arnold

”Dank je wel voor het delen van je eigen inzichten. Het maakt hier direct een verschil! Vandaag was een dag dat ik geen zin had om te starten. Een gevoel dat steeds leidt tot uitstelgedrag. Een knoop ter hoogte van maag. De oefening bij de eerste video maakte direct een verschil. De pijn die ik al een tijd in m’n nek en schouders voel, is ook zo goed als weg. Zalig om te ervaren!”

Anouk, deelnemer videoserie Van Frustratie naar bevrijding

“Ik wilde eigenlijk niet teveel in het verleden ‘graven’, maar daar ontkwam ik natuurlijk niet helemaal aan;-) Maar dit voelde heel oké, onder meer door de speelse manier waarop Corry dit aanpakte. Onze gesprekken en zeker de reading hebben me echt meer inzichten opgeleverd dan ik vooraf had verwacht. Inzichten in wat ik nu echt voel en wil. En ook wat niet (meer). En ja, dat was nodig… Ook nu, een paar maanden later, merk ik nog dat mijn gesprekken met Corry doorwerken. Dit komt niet in de laatste plaats door hoe Corry als coach is: deskundig, sensitief, nuchter en met een fijn gevoel voor humor. Ik wens iedereen een coach als zij toe!”

Marlies

”Passend, verhelderend, confronterend, emotioneel en ga zo maar door. Ik kijk uit naar de volgende video’s.”

Deelnemer videoserie Van frustratie naar bevrijding

”Heerlijk, ik heb net je visualisatie gedaan! Precies wat ik nodig had: ontspanning en vertrouwen. Fijn om te hebben, op maat, precies goed voor mij. Ik ga hem nog wel eens vaker doen. (als ik t even niet weet) Ik voel nu al de rust die ook de reading geeft. Het krampachtige is er af. Dat klopt ook precies!
De rust die ik langzamerhand in m’n leven heb.
Lieve Corry, ben er erg blij mee. Bedankt!”

Saskia, zelfstandig ondernemer

”Dank je wel lieve Corry , voor de healing en reading die ik van jou kreeg. Precies wat ik nodig had op moeilijke momenten.  Ik heb de audio nog vaak beluisterd . Heel nuchter, maar erg treffend. En veel dingen om over na te denken en aan te werken. Het voelde als een cadeautje!  Vooral de opmerking dat ik me “moet” (mag) omringen met “zachte ondersteunende gedachten ” in een periode van veel moeten en weinig ruimte kwam erg aan”.

Evelien, zelfstandig ondernemer

De, voor mij intensieve, sessies geven een gevoel van opruimen van dat wat niet (meer) nodig is. Verrast ben ik door de kracht van de geest die voelbaar werd.
De reading geeft mij inzicht. En het is fijn om de verbinding tussen hoofd en lichaam weer enigszins te voelen. Dat geeft rust.

Kirsten, kunstenaar

Het fijne en prettige aan jouw persoon en je manier van werken is, dat je grotendeels onbevooroordeeld bent/ overkomt. Waardoor ik het gevoel krijg dat ik er mag zijn met al mijn beperkingen, behoeftes, aannames, oud zeer.
Ik voel me, vooral na een ademhalingsoefening, dusdanig ontspannen dat ik open sta voor geleide visualisatie oefeningen en jouw (open en ter zake doende) manier van vragen stellen. Ook al weet ik soms geen antwoord op jouw/mijn eigen vragen of zie ik bijvoorbeeld bepaalde kleuren niet, dan is dat oké. Ik voel me vrij om zo eerlijk en helder mogelijk te reageren, dan wel de ontstane emoties te tonen.

Je neemt de tijd, toont je betrokken, bent niet snel onder de indruk van trauma’s of iets dergelijks, waardoor ik me minder schaam/me opgelaten voel. Ik voel me gezien en gehoord en dat is van wezenlijk belang.
De reading/healings op afstand frapperen mij door de stemming die er uit spreekt, ze blijken grotendeels op mij van toepassing en zijn daardoor dus ook voor mij goed te duiden.

Ik ben blij met je begeleiding!

Jenneke

“Tijdens de reading die Corry mij gaf kwam ze snel tot de kern van mijn probleem. Daarna leidde Corry mij op een heel fijne manier door een helende visualisatie waardoor ik snel bij mijn blokkade kwam en deze blokkade zelf kon helen. Corry geeft je in dit proces het vertrouwen, de rust en de ruimte.

Wat er voor mij veranderd is na deze sessie: ik begrijp waar mijn blokkade vandaan kwam en heb deze geheeld. Het gevoel is minder. De emoties zijn veel minder. En ik kan dit gevoel zelf meteen ombuigen omdat ik weet waar het gevoel vandaan komt. Ik ben heel blij met deze inzichten”.

Edith, intuïtieve businesscoach Edith Helwegen

”Tijdens een samenwerkingsverband met een nogal dominante klant kwam ik in een vervelend parket terecht waarbij ik niet goed meer wist wat ik moest doen om helder mijn grenzen aan te geven en duidelijk te blijven communiceren. Op dat moment had ik echt even een praktisch advies nodig en besloot ik om Corry te raadplegen. Ik had haar tijdens een ondernemersopleiding leren kennen en had op dat moment al bewondering voor de stevigheid die ze uitstraalde en de wijze waarop ze communiceerde. Dus besloot ik om contact met haar op te nemen en dacht ik: dit is het moment om iets te leren.

Tijdens een gratis kennismakingssessie die gelukkig ook snel geregeld was, gaf ze mij vrijwel al direct enkele goede adviezen waardoor ik weer verder kon en op een goede manier een einde kon maken aan de samenwerking met die klant. Iets wat ik uiteindelijk heel lastig vond, maar toch wel héél erg graag wilde doen. En dat is uiteindelijk ook gelukt. Corry, bedankt voor je adviezen en handvatten. Ik zou graag nog heel veel meer willen leren. Een VIP dag bij jou lijkt me dan ook zeker waardevol om te voelen en ervaren hoe te handelen in dit soort lastige situaties. En ik ga hier zeker over nadenken”.

Bianca Snip, illustrator/ontwerper Bianca Tekent

Ik heb met plezier deelgenomen aan de workshop Van dwalen naar stralen! Wat ik als bijzonder prettig heb ervaren is dat Corry begon met het eerst goed afstemmen op de deelnemers: Met welke reden ben jij hiernaar toe gekomen? En met deze reden geef ik deze workshop.

Op basis van dit afstemmen bepaalde ze waar ze haar focus op zou leggen, zodat we het meeste uit de workshop konden halen. Doordat Corry zich zo flexibel opstelde was ze in het begin nog wat zoekende naar waar ze met ons precies op wilde inzoomen. Op het moment dat ze daar een opmerking over maakte en aangaf dat we ook het werkboek als naslagwerk mee naar huis konden nemen, verdween dat al snel naar de achtergrond.
De aankondiging dat je in deze workshop contact leert maken met je gevoel heeft Corry wat mij betreft zeker waargemaakt. Voor mij hebben met name de oefeningen waarbij we fysiek wat gingen doen en de visualisatie oefening hieraan bijgedragen. Daar had ik er best nog wel meer van willen doen 🙂 …
 Simone

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.