Referenties

Lees hier de ervaringen van mijn cliënten

“De DISC Analyse was erg verhelderend en met een uitslag die mij heeft verrast hoe dicht deze de werkelijkheid benaderd! Ik vond het interessant om er aan mee te doen en het heeft mij doen beseffen dat wat ik nu doe als fotografe goed bij mijn karakter past.

Ook de karaktertrekken die mijn “valkuil” kunnen zijn komen naar voren en daar kan ik nu meer aandacht aan besteden. Dat komt je contact met klanten alleen maar ten goede en dat maakt het juist ook zo boeiend en interessant. Je kunt er alleen maar van leren door aan zo’n traject mee te doen. Zeker voor organisaties die willen werken aan een betere onderlinge communicatie en samenwerking zou het heel waardevol kunnen zijn.

De begeleiding van Corry in het hele traject heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ze is vakkundig en door haar jarenlange ervaring is dat goed te merken. Corry is makkelijk in de omgang en staat voor kwaliteit en professionaliteit. Ik vond het heel aangenaam om juist met haar dit traject te doen. Het heeft me meer inzicht gegeven in wie ik ben en waar ik voor sta maar ook de punten waar ik meer aandacht aan kan geven (mijn valkuilen) zijn juist heel nuttig. Kortom ik kan Corry aan iedere professional of organisatie van harte aanbevelen!”

Elise Pragt, www.pragtplaatjes.nl

“Het traject heeft me heel goed gedaan. Ik dank je daarvoor vanuit m’n hart. Jouw begeleiding tezamen met de energiebehandelingen maakten dat ik me een weg er door heen kon banen. Ook prachtig was je bericht met van in je hoofd of in je hart. Deze heb ik geprint en geknipt en voorin mijn notitieblok geplakt. Ik vond de combinatie ook vooral fijn van gesprekken, energie behandelingen, de emails en ook de geluidsbestanden. De oefening met de wijze vrouw gaf een prachtig inzicht. En je zachtheid in je manier van doen vond ik ook fijn. Op een liefdevolle en duidelijke manier reikte je de tools aan. Ook de ruimte die je bood en dat je geen verplichtingen schiep, vond ik prettig.”

Angelique

”Corry stelde mij in staat om om weer contact te maken met mezelf door als het ware bij mezelf naar binnen te gaan. Hiermee liet ze mij inzien dat je lichaam je zo veel vertelt, als je er mee ‘in gesprek gaat’ en er naar luistert. Ze bood mij ademhalings- en ontspanningsoefeningen, aangevuld met haar energetisch behandelingen. Voor iedereen die zijn hoofd tot rust wil brengen en zijn gevoel weer wil laten spreken, zou ik Corry zeker aanbevelen”.

Babette

”De ophelderingssessie met Corry heb ik als heel fijn ervaren, door de rust en kennis die Corry heeft, door de gouden tips die ze heeft gegeven, maar vooral door de authentieke manier waarop Corry verbinding maakt.”

Ina

”Ik wil je zeggen, dat de ophelderingssessie bij/met jou me ontzettend goed gedaan heeft! Er is meteen een duidelijke  verandering merkbaar in mijn ‘zijn’. Ik heb veel meer energie en sta nu al meteen vrolijker en blijer in het leven. Aan anderen en in contact met anderen is dit ook merkbaar. Het ‘spelen’ met alles wat er is, geeft me een veel lichter gevoel.

De opname van onze sessie heb ik nu 2 keer teruggeluisterd. Bijzonder! Steeds weer anders als ik meega in de oefening die we deden. Het is nog wennen om steeds af te stemmen op mezelf voordat ik een actie met anderen doe of in contact met anderen om eerst te voelen ‘ wat wil ik?’. Ben het me veel meer bewust en ben er actief mee bezig. De lat ligt al lager, wat natuurlijk ook bakken energie scheelt.

Je hoort het: het gaat goed met me en ik ben dankbaar voor jouw rustige en ondersteunende, nuchtere hulp en tips. Als ik hoor in de opname, hoe je mij gevolgd hebt, top!”

Els

”De ophelderingssessie was boven verwachting waardevol. Corry kwam met veel rake punten en een ontzettend herkenbare beschrijving van mijzelf. Ze benoemde duidelijk waar mijn hobbels lagen en gaf tips om daarmee om te gaan. Dat alles op een heel vriendelijke, toegankelijke wijze. Corry is een fijne, warme persoonlijkheid. De juiste persoon om dergelijke sessie te geven. Het levert je een hoop belangrijke inzichten op en nieuwe energie om met jezelf aan de slag te gaan”.

Lonneke, zelfstandig ondernemer

”Ben je toe aan een nieuwe uitdaging maar weet je niet waar te beginnen? Of heb je geen energie meer in je huidige baan en weet je niet hoe verder? Dan kan Corry je helpen. Corry is heel goed in het analyseren van je situatie en kan jou zodanig helpen dat je weer nieuwe energie krijgt en je pad kunt vervolgen. Wat ik fijn vind aan haar is dat ze dichtbij de natuur staat. Niet zweverig maar juist met beide benen op de grond. Deze combinatie maakt haar een top coach”.

Annatascha, zelfstandig ondernemer

”Ik wou graag iemand die een tijdje met me mee reisde in mijn leven, daarom sprak mij het traject van jou aan van 3/4 maanden. En ook het coachen en healing samen. Zodat ik meer inzicht kreeg in de obstakels die ik tegenkom in mijn leven. De klik was er direct en je rustige manier van aanpak en humor vond ik fijn.

Je hebt me door de gesprekken en healings de inzichten gegeven die ik op dat moment nodig had en vooral te accepteren. Dit gun ik iedereen die even vast zit, want je hoeft het niet alleen te doen en als je dat samen met Corry doet dan kom je een heel eind verder op je reis. Ik ga nu weer alleen verder met mijn mooie reis maar ga zeker nog een keer bij jou langs om te vertellen hoe het gaat. Heel erg bedankt!”

Greetje

”Mijn ervaring met Corry in reading en healing is zodanig positief dat ik er graag iets over schrijf. In haar reading geeft Corry duidelijke beelden die treffend zijn en aankomen. Ze geeft de ruimte om die beelden binnen te laten komen en stemt met respect en, waar mogelijk, humor af of er herkenning is. Dit brengt een gesprek op gang over verleden en heden waarin ze zonder oordeel aandachtig luistert en doorvraagt. Dan blijkt de grote reikwijdte van wat ze, zorgvuldig formulerend, ziet en voelt. De aangereikte beelden blijven me bij en geven een ingang tot zelfreflectie op mijn leven en de vragen die ik heb.

In haar healing kan ik spanning laten gaan en ontspanning toelaten. Die ontspanning blijft bij me en geeft innerlijke ruimte. Ruimte om voorbij allerlei impulsen van buitenaf en binnenin bij mijn innerlijke rust te komen en te kunnen blijven. Wat ik heel prettig vind is dat Corry duidelijke en concrete taal gebruikt in het benaderen van vaak nogal ingewikkelde en ongrijpbare innerlijke processen. Dat geeft mij in ieder geval een stevig houvast.”

Arnold

”Dank je wel voor het delen van je eigen inzichten. Het maakt hier direct een verschil! Vandaag was een dag dat ik geen zin had om te starten. Een gevoel dat steeds leidt tot uitstelgedrag. Een knoop ter hoogte van maag. De oefening bij de eerste video maakte direct een verschil. De pijn die ik al een tijd in m’n nek en schouders voel, is ook zo goed als weg. Zalig om te ervaren!”

Anouk, deelnemer videoserie Van Frustratie naar bevrijding

“Ik wilde eigenlijk niet teveel in het verleden ‘graven’, maar daar ontkwam ik natuurlijk niet helemaal aan;-) Maar dit voelde heel oké, onder meer door de speelse manier waarop Corry dit aanpakte. Onze gesprekken en zeker de reading hebben me echt meer inzichten opgeleverd dan ik vooraf had verwacht. Inzichten in wat ik nu echt voel en wil. En ook wat niet (meer). En ja, dat was nodig… Ook nu, een paar maanden later, merk ik nog dat mijn gesprekken met Corry doorwerken. Dit komt niet in de laatste plaats door hoe Corry als coach is: deskundig, sensitief, nuchter en met een fijn gevoel voor humor. Ik wens iedereen een coach als zij toe!”

Marlies

”Passend, verhelderend, confronterend, emotioneel en ga zo maar door. Ik kijk uit naar de volgende video’s.”

Deelnemer videoserie Van frustratie naar bevrijding

”Heerlijk, ik heb net je visualisatie gedaan! Precies wat ik nodig had: ontspanning en vertrouwen. Fijn om te hebben, op maat, precies goed voor mij. Ik ga hem nog wel eens vaker doen. (als ik t even niet weet) Ik voel nu al de rust die ook de reading geeft. Het krampachtige is er af. Dat klopt ook precies!
De rust die ik langzamerhand in m’n leven heb.
Lieve Corry, ben er erg blij mee. Bedankt!”

Saskia, zelfstandig ondernemer

”Dank je wel lieve Corry , voor de healing en reading die ik van jou kreeg. Precies wat ik nodig had op moeilijke momenten.  Ik heb de audio nog vaak beluisterd . Heel nuchter, maar erg treffend. En veel dingen om over na te denken en aan te werken. Het voelde als een cadeautje!  Vooral de opmerking dat ik me “moet” (mag) omringen met “zachte ondersteunende gedachten ” in een periode van veel moeten en weinig ruimte kwam erg aan”.

Evelien, zelfstandig ondernemer

De, voor mij intensieve, sessies geven een gevoel van opruimen van dat wat niet (meer) nodig is. Verrast ben ik door de kracht van de geest die voelbaar werd.
De reading geeft mij inzicht. En het is fijn om de verbinding tussen hoofd en lichaam weer enigszins te voelen. Dat geeft rust.

Kirsten, kunstenaar

Het fijne en prettige aan jouw persoon en je manier van werken is, dat je grotendeels onbevooroordeeld bent/ overkomt. Waardoor ik het gevoel krijg dat ik er mag zijn met al mijn beperkingen, behoeftes, aannames, oud zeer.
Ik voel me, vooral na een ademhalingsoefening, dusdanig ontspannen dat ik open sta voor geleide visualisatie oefeningen en jouw (open en ter zake doende) manier van vragen stellen. Ook al weet ik soms geen antwoord op jouw/mijn eigen vragen of zie ik bijvoorbeeld bepaalde kleuren niet, dan is dat oké. Ik voel me vrij om zo eerlijk en helder mogelijk te reageren, dan wel de ontstane emoties te tonen.

Je neemt de tijd, toont je betrokken, bent niet snel onder de indruk van trauma’s of iets dergelijks, waardoor ik me minder schaam/me opgelaten voel. Ik voel me gezien en gehoord en dat is van wezenlijk belang.
De reading/healings op afstand frapperen mij door de stemming die er uit spreekt, ze blijken grotendeels op mij van toepassing en zijn daardoor dus ook voor mij goed te duiden.

Ik ben blij met je begeleiding!

Jenneke

“Tijdens de reading die Corry mij gaf kwam ze snel tot de kern van mijn probleem. Daarna leidde Corry mij op een heel fijne manier door een helende visualisatie waardoor ik snel bij mijn blokkade kwam en deze blokkade zelf kon helen. Corry geeft je in dit proces het vertrouwen, de rust en de ruimte.

Wat er voor mij veranderd is na deze sessie: ik begrijp waar mijn blokkade vandaan kwam en heb deze geheeld. Het gevoel is minder. De emoties zijn veel minder. En ik kan dit gevoel zelf meteen ombuigen omdat ik weet waar het gevoel vandaan komt. Ik ben heel blij met deze inzichten”.

Edith, intuïtieve businesscoach Edith Helwegen

”Tijdens een samenwerkingsverband met een nogal dominante klant kwam ik in een vervelend parket terecht waarbij ik niet goed meer wist wat ik moest doen om helder mijn grenzen aan te geven en duidelijk te blijven communiceren. Op dat moment had ik echt even een praktisch advies nodig en besloot ik om Corry te raadplegen. Ik had haar tijdens een ondernemersopleiding leren kennen en had op dat moment al bewondering voor de stevigheid die ze uitstraalde en de wijze waarop ze communiceerde. Dus besloot ik om contact met haar op te nemen en dacht ik: dit is het moment om iets te leren.

Tijdens een kennismakingssessie die gelukkig ook snel geregeld was, gaf ze mij vrijwel al direct enkele goede adviezen waardoor ik weer verder kon en op een goede manier een einde kon maken aan de samenwerking met die klant. Iets wat ik uiteindelijk heel lastig vond, maar toch wel héél erg graag wilde doen. En dat is uiteindelijk ook gelukt. Corry, bedankt voor je adviezen en handvatten. Ik zou graag nog heel veel meer willen leren. Een VIP dag bij jou lijkt me dan ook zeker waardevol om te voelen en ervaren hoe te handelen in dit soort lastige situaties. En ik ga hier zeker over nadenken”.

Bianca Snip, illustrator/ontwerper Bianca Tekent

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.