Individueel jaartraject

Voor wie intensief en structureel wil werken aan persoonlijke ontwikkeling, bied ik een verander- en ontwikkeltraject van een jaar. De rode draad in dit traject is meer in verbinding zijn met jezelf, tot jouw kern komen. Onderzoeken wat je wilt, opruimen wat je tegenhoudt, zodat je meer helderheid, innerlijke rust maar ook meer energie en bezieling gaat ervaren. Je krijgt een jaar lang individuele begeleiding bestaande uit praktische coaching en diepgaand energetisch werk. Een maatwerk traject helemaal afgestemd op jouw vragen en wensen.

Je krijgt in totaal 12 sessies: 11 sessies van 1,5 uur en één hele dag persoonlijke training en coaching waarin we werken aan jouw persoonlijke thema’s en doelen. Ik gebruik verschillende soorten methoden en en technieken, het is maar net wat nodig is en op dat moment het beste past. Ook wandelsessies in de natuur behoren tot de opties. De energetische sessies helpen om blokkades op te sporen en op te lossen en je energie goed te laten stromen, maar ook om hoofd en lijf tot rust te brengen. Doorgaans worden deze sessies als zeer ontspannend ervaren.

Daarnaast krijg je toegang tot diverse audio en video bestanden die je ter ondersteuning kunt gebruiken tijdens jouw reis naar meer verbinding met jouw essentie. Naast elke maand dus een sessie, zie het als maandelijks onderhoud aan jouzelf. Voor je persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.

Disclaimer: dit traject is niet voor iedereen geschikt.

Zo is het nu eenmaal. Het is bedoeld voor professionals, in loondienst of als zzp-er of ondernemer, die echt werk willen maken van het vergroten van hun bewustzijn en niet bang zijn om de diepte in te gaan en verantwoordelijkheid te nemen. Het is bijvoorbeeld heel geschikt voor leidinggevenden, trainers, coaches, docenten, hulpverleners, dienstverleners die bewuster willen leven en werken, die hoofd, hart en buik met elkaar durven verbinden.

Denk je dat dit traject bij jou past, neem dan contact met me op voor een kennismaking.