Individueel traject: van dwalen naar stralen!

Dit is een intensief traject dat geschikt voor jou is als je echt aan de slag wilt. Je wilt voor eens en voor altijd trouw zijn aan jezelf. Voorbij het masker, de angsten en alle bullshit. No matter what.

Jawel, dat lees je goed.

Herken je dit?
 • Je hebt het gevoel niet vooruit te komen, alsof je steeds in cirkeltjes rond draait. En dat duurt al heel lang.
 • Je bent meer aan het overleven en worstelen dan voluit je leven te leven zoals dat voor jou bedoeld is.
 • Je vraagt jezelf al jaren af: wie ben ik nou, wat wil ik nou en wat kan ik nou?
 • Ergens voel je wel: dit is niet de bedoeling. Ik heb veel meer in mijn mars! Het komt er alleen niet uit. En je wilt echt het beste uit jezelf en het leven halen.
 • Stiekem weet je ook dat je al veel te lang in de veilige modus zit en het tijd is de gebaande paden te verlaten. Want die zijn niet voor jou…
 • Je wil niet langer leven vanuit ideeën over wat moet en hoe hoort en wat van je wordt verwacht. Been there, done that, it didn’t work for you!
 • Eigenlijk weet je wel wat nodig is en wat je wilt, maar ja, je hoofd zit in de weg (angst!). Het verzint altijd een nieuw excuus om maar niet te gaan voor wat je diep van binnen het allerliefste wilt. De eeuwige strijd tussen je hoofd en je hart.
 • Je hebt meer dan genoeg van die eeuwige zelftwijfel en het gehannes, gezoek en gedoe.
 • Je realiseert je maar al te goed: verdorie, het is nu of nooit! Want je bent immers geen 25 meer..
 • Je wilt je niet langer laten leiden door angst en jezelf ontdoen van alles wat de ware jij in de weg zit.
 • Tot nu toe heb je steeds geprobeerd met je hoofd de antwoorden te vinden. Je voelt echter steeds sterker dat je hiermee een belangrijk deel mist, want jij weet heel goed dat er meer is dan enkel de ratio en de fysieke werkelijkheid. Dat deel heb je ook nodig en je bent er aan toe om hiermee aan de slag te gaan.
 • Dit zal je ook helpen op het gebied van zingeving, wat je ook belangrijk vindt. Je bent hier tenslotte niet voor niks, toch?
 • Je wilt je vrij voelen en je verlangen achterna. Meer verbinding en vervulling ervaren. Je bent toe aan oprechtheid, zuiverheid, echt jezelf durven zijn. Hoe eng je dit ook vindt, maar het is tijd.

Als je nu denkt: potverdorie, dat is wel heel herkenbaar, dit ben ik! Nou, dan zit je dus goed.

Blijf nog even verder lezen, want ik snap je, ik voel je en ik weet dat het anders kan. Been there myself. Jaren geleden besloot ik het roer drastisch om te gooien, mijn zekerheden gedag te zeggen en mijn eigen pad te bewandelen.

Hoe zou het zijn om het geworstel achter je te kunnen laten?

Je niet langer te laten leiden door angst maar op je eigen innerlijke kompas te varen?

En je niks aan te trekken van de meningen en verwachtingen van anderen?

Het beste uit jezelf te halen en volledig te gaan staan voor wie je in essentie bent?

Weer lol en voldoening te ervaren en te doen waarvoor jij bedoeld bent?

Het gaat niet vanzelf, nee. Je moet er wel wat voor doen, maar als je maar graag genoeg wilt, ben je daartoe bereid. Laat je verlangen groter zijn dan je angst!

Met dit proces help ik je graag. Jij bent degene die het uiteindelijk moet gaan doen, ik begeleid je in het proces. Ik stel je vragen, houd je een spiegel voor, confronteer je wanneer dat nodig is, ik moedig je aan, daag je uit, bied diverse oefeningen aan, relativeer, leef mee en niet onbelangrijk: er mag ook gelachen worden!

Wat gaan we precies doen in dit traject?

Dit is een maatwerk traject, afgestemd op jouw behoeftes en wensen. Van tevoren hebben we een gesprek om te kijken of dit aanbod bij je past. Ik vraag  je vooraf een vragenformulier in te vullen zodat ik weet waar jouw belangrijkste vragen liggen en wat het resultaat is waar we naartoe gaan werken. Want jij bepaalt natuurlijk welke doelstellingen je wilt behalen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk:)

Wat in elk geval altijd onderdeel uitmaakt van het traject, is wat ik de reis naar binnen noem. De antwoorden die jij zoekt zul je namelijk niet met je hoofd vinden. Dan had je ze al gevonden. We werpen de blik naar binnen, omdat in jou een schat aan informatie verborgen ligt. Over wat jou drijft, maar ook wat jou eventueel in de weg zit. Je hoeft er alleen maar contact mee te maken en ik begeleid je hierbij. We zullen diverse oefeningen doen om deze reis naar binnen te maken. Wat trouwens ook heerlijk ontspannend is!

”The only journey is the one within” – Rainer Maria Rilke

Wat ik in al mijn coaching doe, is dat ik mijn zesde zintuig inzet om jou te helpen voorbij je blokkades te komen en zelf meer te vertrouwen op een diep innerlijk weten. Want dat zit ook echt in jou en nogmaals, met alleen je hoofd kom je er niet. Een spiritueel armoedige toestand blijft het dan.

Mijn kracht ligt erin om verder te kijken; ik kan vrij snel zien waar het em in zit. Doordat ik in staat ben verder te kijken dan het hier en nu in de fysieke werkelijkheid kunnen totaal onverwachte dingen naar voren komen. Dingen die je met je hoofd nooit had kunnen verzinnen. Soms ook niet zulke leuke informatie. Wees daar op voorbereid. Ik weet het zelf ook nooit van te voren en verbaas me nergens meer over. Ik verwonder me slechts:)

Dit traject is dus een combinatie van praktische coachingsgesprekken enerzijds en energetisch werk anderzijds. Hierdoor kunnen we op een diepere, energetische laag werken en kom je sneller tot inzichten.

Ik zet waar nodig ook andere methoden en technieken in. Ik heb een gereedschapskist en kijk steeds wat nodig is en wat bij jou past. Je krijgt ook opdrachten mee om thuis aan te werken.

De duur van het traject is in overleg, maar gemiddeld ongeveer 4 maanden.

Dit is wat je krijgt:
 • Vooraf een voorbereidende sessie.
 • 6 sessies van 75 minuten via Skype of live als je in de buurt woont + opnames zodat je het terug kunt luisteren.
 • Voorafgaand aan de eerste sessie krijg je een heel uitgebreide reading.
 • Gedurende het hele traject zit reading en healing verwerkt in de sessies.
 • Tussen de sessies door krijg je diverse opdrachten om thuis aan te werken.
 • We zullen tijdens de sessies verschillende oefeningen doen en je krijgt ook oefeningen mee om zelf mee aan de slag te gaan.
 • Je kan tussendoor al je vragen aan mij stellen via de mail. Ook als je even een dip hebt, twijfelt, vast loopt, een steuntje in de rug kan gebruiken, kan je me mailen.

Jouw investering: EUR 867,- incl. BTW.

Je kan ook in drie termijnen betalen als je dat liever wilt. Je betaalt dan ietsje meer vanwege extra administratie.

Wat dit traject je oplevert:

 • Je hebt glashelder waarom je niet doet wat je zo graag wil: je hebt inzicht in blokkades en patronen en weet hoe je die moet doorbreken.
 • Je hebt helder wie je in essentie bent, wat je wilt en wat bij jou past.
 • Je staat meer in contact met je intuïtie en durft hierop te vertrouwen.
 • Je weet hoe je trouw kan blijven aan jezelf en je laat je niet langer (af)leiden door angst voor wat anderen ervan vinden.
 • Je staat in contact met een deel van jouzelf dat je nog niet of nauwelijks kende en kan hierdoor je eigen innerlijke kompas volgen en je eigen, unieke pad bewandelen.
 • Je laat jezelf meer zien en laat je eigen stem meer horen/gelden.
 • Je staat met beide benen stevig op de grond en tegelijkertijd sta je in contact met het hogere, de spirits, hulpbronnen, de bron, het universum of hoe je het ook wilt noemen. Zodat je niet langer alles alleen hoeft te doen. Hoe fijn is dat!
 • Je bent meer in verbinding met jouw ware natuur en je innerlijke kracht.
 • Hierdoor is er weer ruimte voor plezier, kleur, bezieling, speelsheid en creativiteit!
 • Je bent in de 3.0 versie van jezelf gestapt.
 • Je innerlijk vuur brandt volop!

 

Ben je er klaar voor? Of twijfel je nog? Geeft niks, dat snap ik heel goed. Het is best een stap en een investering, dus laten we elkaar spreken via Skype. Dan bespreken we samen je wensen en kan ik e.e.a. toelichten. En dan kunnen we ook bepalen of dit echt bij je past. Want het is niet voor iedereen, zo is het nou eenmaal. Bel me, mail me of vul onderstaand formulier in.