Wat is een reading?

Tijdens een reading stem ik me af op jouw energie. Niets meer en niets minder.

Iedereen heeft een energieveld en daarin zit veel waardevolle informatie opgeslagen. Misschien ben je wel bekend met begrippen als aura (energieveld) en chakra’s (energiepunten), misschien ook niet. Naast je eigen energie kun je ook energie van anderen meenemen die achter blijft in jouw energieveld.

In de loop der tijd (eeuwen) zijn we helaas te veel gaan vertrouwen op onze ratio waardoor het moeilijk kan zijn om toegang te krijgen tot deze informatie. We zijn het verleerd eigenlijk..

Ik kan door me op jouw energie af te stemmen voor jou deze informatie ”lezen” zodat je meer inzicht krijgt in jezelf. Het kan helderheid bieden over wat voor jou belangrijk is, over bepaalde thema’s die spelen in je leven. Ook kan het je inzicht geven in eventuele blokkades, wat jou belemmert om dingen anders te doen.

Tijdens een reading komt de informatie naar boven die op dat moment belangrijk voor jou is. Het is niet gebonden aan tijd; het komt soms voor dat iemand de informatie niet direct kan plaatsen, maar een paar weken of zelfs maanden later wordt ineens duidelijk waar het op sloeg.

Ik kan een reading geven over een specifieke vraag, bijvoorbeeld rond werk, relaties, drijfveren, keuzes, emoties maar ook een algemene reading is mogelijk en biedt waardevolle informatie.