Zomer wandel workshops

In juli ga ik weer starten met een aantal wandel workshops.

Wat gaan we doen?
Met een select groepje ga ik de natuur in net buiten Groningen om te wandelen, te vertragen en te bezinnen.
Aan de hand van diverse (ontspannende) oefeningen begeleid ik je om meer in verbinding te komen met jezelf, met jouw ware natuur, middenin de natuur dus!
Ik heb geen kant en klaar programma, ik stem ter plekke af op de groep en kijk wat nodig is en waar de nadruk op komt te liggen.  Ik bied je in ieder geval diverse oefeningen en reflectiemomenten aan. Bezinning in de natuur, om meer inzicht te krijgen in en meer verbonden te zijn met jouw ware natuur. Omdat het dan hartje zomer is, zal ik in elk geval enkele typische zomer thema’s aandacht geven, zoals groei, energie en transformatie.
Daarnaast is het ook een moment van ontspanning, hoe fijn is dat? 2,5 uur lang tijd en aandacht voor jezelf, lekker de natuur in!  Je kan me je vragen stellen, ik zal tips geven en ik zal zorgen voor wat te drinken en een kleine versnapering.
Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die van wandelen en natuur houdt en geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen die eraan toe is en het aan wil om op een laagdrempelige en ontspannen manier naar zichzelf te kijken en te groeien in bewustzijn.

En speciaal voor wie graag meer in contact wil komen met zichzelf. Voor wie zich soms kan laten afleiden door het hoofd, denken en piekeren en twijfelen, en wie meer in verbinding wil komen met zijn/haar intuïtie. Is dat het geval, dan is deze workshop heel geschikt voor je.

Je bent van harte welkom!

Praktische info

Ik bied deze workshop driemaal aan: op 5, 12 en 19 juli.

Telkens van 10.30 uur tot 13.00 uur.

Wanneer wandel je mee?

De investering bedraagt 35,- euro.
Na ontvangst van je betaling stuur ik je alle gegevens m.b.t. de precieze locatie en wat je verder moet weten.